Minut for minut: Sådan sejrede Eriksen og Danmark over Wales

Danmark tog hul på Nations League med en 2-0-sejr over Wales. I livebloggen herunder kan du læse, hvordan den danske sejr kom i hus.

Danmark - Wales 2-0

32' 1-0 Christian Eriksen (assist: Henrik Dalsgaard)

63' 2-0 Christian Eriksen (straffespark)

Analyse af Flemming Toft

I skal selvfølgelig ikke snydes for Flemming Tofts analyse af kampen. Den følger herunder:

Ikke rigtig godt, men godt nok. Det må være konklusionen efter de 2-0. Sejr og tre point. Og en understregning af, at dette hold under Hareide ikke har tænkt på nederlag - det er et vinderhold. 20 kampe i streg med nordmanden som chef - nul nederlag. Mange personlige fejl undervejs, men også opmuntringer i kollektiv forstand. Og det er vigtigt i en holdsport. Selv om jeg savnede flere individuelle toppræstationer. Og så fæster jeg mig ved Pione Sisto. Han fungerede overhovedet ikke ved VM-slutrunden. Og heller ikke her til aften. Spørgsmålet: Hvor er Sisto? Men 2-0, dejlig sejr. Onsdagens 'Klovn' er glemt. Vi er videre...

De danske spillere er på vej ud for at takke de fremmødte tilskuere. De tager hele vejen rundt. Og mens de gør det, lukker vi ned for livebloggen. Tak for denne gang og på gensyn til næste landskamp den 13. oktober.

90'+5

Danmark tager hul på Nations League med sejr

Slut i Aarhus. Danmark besejrer Wales 2-0 på to mål af Christian Eriksen. Dermed kom han op på 25 mål i rødt og hvidt. 19 af målene er scoret under Åge Hareide.

90'+5

Det er tæt på, at Cornelius når frem til hjørnesparket, men målspark nede hos Wayne Hennessey.

90'+4

Frispark til Braithwaite. En svinestreg af Joe Allen. Eriksen står ved bolden, og Hennessey får lige fingrene på. Dansk hjørnespark.

Spørgsmål

Mikael Poulsen:

Hvornår er der næste landskamp ?

Svar:

Danmark møder Irland i Dublin den 13. oktober. Få dage senere venter Østrig i en venskabskamp, inden det igen gælder Nations League og kampene mod Wales og Irland i november.

89'

Vi er i gang med de sidste minutter i Aarhus. Danmark tager hul på Nations League med en sejr over Wales. Det kan vi vist godt konkludere. Lasse Schöne er netop blevet kåret til kampens bedste danske spiller.

86'

Yussuf Poulsen forlader banen og erstattes af Andreas Cornelius. For nogle minutter siden fik vi også den tredje og sidste walisiske udskiftning: Tom Lawrence ud, Ben Woodburn ind.

84'

Hjørnesparket kommer fra Eriksen. Braithwaite opsnapper den løse bold og afleverer til Delaney, men hans skud mod det lange hjørne reddes af Hennessey.

83'

Et walisisk skud blokeres og går mod mål. Schmeichel må ud i fuld længde og giver hjørnespark. Den langsomme tv-gengivelse viser dog, at bolden var på vej ud af baglinjen og altså ikke på vej i mål. I den anden ende er Viktor Fischer på spil, men han venter for længe med at afslutter, så det ender i stedet med dansk hjørnespark.

80'

Danskerne kører bolden rundt, men de afgørende afleveringer mangler skarphed. Den har de danske spillere ikke helt fundet i Aarhus. Jo, lige Eriksen ved de to mål, men også han har haft nogle fejlafleveringer i løbet af kampen.

76'

Gult kort til ben Davies. Kjær kommer godt ud og får sparket væk, men Davies fortsætter sin bevægelse og rammer den danske anfører hårdt. Ingen tvivl om det gule kort - kampens første.

75'

Eriksen løfter højre arm, men rammer indskiftede Tyler Roberts i hovedet. Hjørnespark, hvor Eriksen heller ikke rammer en medspiller.

73'

Bølgen kører rundt på Ceres Park i Aarhus. Yussuf Poulsen får frispark i højre side. Eriksen trækker ud for at slå et indlæg.

71'

Ryan Giggs skifter ind for anden gang. Tyler Roberts kommer ind, Ethan Ampadu går ud.

68'

Fejl af det walisiske forsvar giver en dansk chance. Bolden lander for fødderne af Eriksen, der afslutter mod fjerneste hjørne, men skuddet rettes af og i stedet dansk hjørnespark. Det kommer langt, og ved bagerste stolpe står Delaney, men Dortmund-danskeren får ikke ordentligt ram på bolden. Målspark til Wales.

63'

Eriksen sender Danmark på 2-0

Christian Eriksen er sikker fra de 11 meter. Hennessey går til højre, og fynboen sparker højt til venstre. Det er Eriksens 15. mål i sine seneste 18 landskampe. 2-0 til Danmark mod Wales.