Fodbold

Minut for minut: Danmark og Irland deler i Dublin

De danske spillere takker de medrejsende danske fans efter kampen mod Irland.

Det danske fodboldlandshold fik et enkelt point i gensynet med Irland og Aviva Stadium i Dublin.

I livebloggen herunder kan du læse, hvordan Nations League-kampen forløb. Du kan også læse et fyldigt referat af kampen her.

Irland - Danmark 0-0

På gensyn tirsdag

Vi lukker ned for i aften, men er tilbage på tirsdag, når Danmark møder Østrig i en venskabskamp i Herning. Tak for nu.

Kasper Lorentzen, TV 2 SPORTs fodboldekspert

Uafgjort og uden mål. Vi mangler i den grad hjernen til målene, men vi fik set, at vi har et godt landshold, som er svær at slå og stadig kan være spilstyrende. Måske Danmark bare er for lette at læse og dæmme op for, når de mangler flere venstrebenede spillere på banen. Alt kommer fra midten af banen eller højre side. 2/3 af spillet godkendt. Den sidste 1/3 manglede.

90'+3

Slut i Dublin. Irland og Danmark spiller 0-0. Det er tredje gang i 16 indbyrdes opgør, at Danmark og Irland spiller uafgjort. Det er det første point til Irland i Nations League. Danmark har nu fire point og fører gruppen, inden Irland og Wales mødes på tirsdag. Danmark møder Østrig i en venskabskamp tirsdag.

90'+3

De irske tilskuere vil have straffespark, men der er ingen tvivl om, at Shane Duffy filmer i duellen med Dalsgaard. Duffy forsøger at nå frem til et hovedstød, men falder let og får efterfølgende gult kort.

90'+1

James McClean får gult kort for et frispark mod Braithwaite.

90'

Der er lagt to minutter til anden halvleg.

89'

Dansk frispark langt fra mål. Frisparket sendes ind i feltet til Kjær, som header på tværs, men Randolph griber.

Spørgsmål

Jakob:

Hvordan har Dolberg gjort det?

Svar:

Han havde det svært over for de fysisk stærke irske forsvarsspillere. Han forsøgte dog. Ikke den bedste landskamp af Dolberg, men han skal også finde formen igen efter sin skade.

87'

Delaney med skud. Ganske OK, men Randolph redder.

84'

Danmark bryder et irsk angreb. Sisto på bolden. Finder Braithwaite, der tager bolden med ind i det irske felt. Tager et træk, så bolden ligger til højre for ham, og han afslutter mod nærmeste stolpe. Darren Randolph kommer dog godt ned og klarer sikkert skuddet fra danskeren.

81'

Irerne får ikke noget ud af hjørnesparket, men Danmark skal bruge flere forsøg på at cleare bolden. Der er nu kommet ro på. Lasse Schöne på bolden. Han sender bolden ind i feltet, men Yussuf Poulsen begår frispark.

80'

Stort tryk fra Irland i disse minutter. Danmark får ikke clearet godt nok, og til sidst må Stryger spurte tilbage og give hjørnespark.

79'

Kasper Dolberg erstattes af Andreas Christensen fra Chelsea. Braithwaite rykker helt på top, og det ligner, at Delaney overtager pladsen på den offensive midtbane.

76'

Der er kommet lidt mere gang i irerne. Tilskuerne er også med. Yussuf Poulsen er med tilbage og får frispark.

Spørgsmål

Oliver:

Hvor mange mål har Eriksen scoret for landsholdet

Svar:

25 mål i 83 A-landskampe.

71'

Der begynder at blive mere og mere plads til danskerne foran det irske felt, men de sidste afleveringer og afslutninger er for uskarpe. Braithwaite sparker langt over mål.

 

I stedet en god mulighed til Irland. Shane Long lægger bolden af til Cyrus Christie, der sparker hårdt og tvinger Kasper Schmeichel til at hive en god redning frem. Hjørnespark til irerne. Chancen har tændt op under de irske tilskuere. Danmark får afværget hjørnesparket og er nu på bolden på den irske banehalvdel.

64'

Frispark til Danmark. Cyrus Christie holder fast i Delaney og får gult kort. Schöne forsøger sig direkte fra cirka 20 meters afstand til det irske mål, men bolden ryger langt over målet. Irland benytter pausen i spillet til at sende Callum Robinson fra Preston North End i den engelske Championship på banen. Han erstatter Harry Arter.

61'

Omstilling til Danmark efter et irsk indlæg, som Dalsgaard header væk. Tempoet går af det danske spil, og Yussuf Poulsen sender bolden ned til Kjær. Danmark er i gang med at bygge op.

58'

Kjær med farligt hovedstød

Hjørnespark til Danmark. Schöne sparker, Kjær kommer først på bolden, som Harry Arter sparker væk på stregen. Farligt forsøg fra den danske anfører.

56'

Delaney begår frispark og får gult kort. En vågen Schöne læser den korte irske variant og får frispark.