DANMARK 1-3 FINLAND

Tak for nu

Det var det for Danmark og for mig denne torsdag aften. Danmark skal næste gang i aktion mod USA på lørdag.

 

Tak, fordi I fulgte med.

 

Mvh

Jacob Nordestgaard Lage

SLUT

BĂždker bedste dansker

I hallen bliver Mikkel Bødkers navn råbt op, da den bedste danske spiller skal kåres. NHL-danskeren ser dog ikke glad ud.

 

Mikko Lehtonen bliver kåret som Finlands bedste.

SLUT

Danmark taber til Finland

Trods en fin slutspurt taber Danmark kampen 1-3 til Finland. De danske spillere kan dog forlade isen med æren i behold. De har spillet en god kamp, men Finland var bare skarpere og klogere i dag.

1'

Fremragende dansk angreb giver en stor chance, som Lankinen på en eller anden måde får afvist. Der er 40 sekunder tilbage af kampen.

2'

Et skud fra Nicklas Jensen bliver afvist af en finsk stav. Faceoff i den finske zone. Fortsat tomt dansk mål.

2'

Tomt dansk mÄl

Dansk timeout. Dahm har sat sig ned. Det ser ud til, at landstræner Ehlers vil spille seks-mod-fire i jagten på en reducering.

2'

Finsk udvisning

Hvis Danmark vil tilbage i kampen, har de muligheden for det nu. Luostarinen er nemlig blevet udvist efter et sammenstød med Dahm.

3'

Oliver Lauridsen med et fint skud. Danmark presser på.

3'

Fint dansk angreb afsluttes med nærgående langskud. Efterfølgende en fin redning af Dahm.

4'

Danmark giver dog ikke op og har bidt sig fast i den finske zone. De jagter reduceringen, der kan give muligheder i de sidste par minutter.

VIDEO: Finland udnytter mÄlmandsdrop

7'

Intensiteten i kampen er siden 3-1-scoringen faldet. Det ser ikke for alvor ud, som om Danmark tror på, at de kan levere comebacket.

8'

Den finske scoring kom efter, ellers at Danmark havde fået sat et par fine angreb op. Efter scoringen er Danmark igen i angreb og får sendt nogle skud af sted. De ved, at de hurtigt skal have en reducering.

9'

Finland scorer til 3-1 efter mÄlmandsdrop

Kaapo Kakko slukker reelt Danmarks håb om point med et skud, som går mellem benene på Dahm i målet. Pesonen retter den svagt af og bliver tilskrevet scoringen.

 

TV 2 SPORTs ishockeyekspert kalder det et drop af den danske målmand, som ellers har stået så godt indtil videre i kampen.

SpÞrgsmÄl

Morten :

Kom sÄ de hviii, vi skal ha' tre point

Svar:

Enig!

11'

Flot dansk angrebsspil. For første gang i tredje periode får danskerne lagt et flot pres. Angrebet stoppes dog, da Oliver Lauridsens afslutning ender i masken på Lankinen i målet.

13'

Finland fortsætter med at trykke på, og Dahm må levere endnu en fin redning. Denne gang på Pesonen.

15'

Dahm afviser Anttilas skud fra mellemdistancen.

16'

Danmark holder stand i undertallet. Flot dansk forsvarspræstation mod de hurtige finner.

17'

Dansk udvisning

Dum udvisning til Danmarks Oliver Lauridsen, som faktisk ikke havde behøvet at begå en holding. Det gør han dog, og nu har Kakko og resten af de finske stjerner overtal.