Badminton

Sådan sikrede Antonsen sig sin første VM-finaleplads

Du kan se VM i badminton på TV 2 SPORT og TV 2 Play

Anders Antonsen spillede sig lørdag aften i karrierens første VM-finale efter en sikker sejr over Kantaphon Wangcharoen.

Anders Antonsen - Kantaphon Wangcharoen (21-15, 21-10)

(Anders Antonsens point er angivet først)

Stil spørgsmål
SLUT

Det bliver de sidste ord i aftenens liveblog. Husk, at du i løbet af aftenen og i morgen kan læse reaktioner fra Anders Antonsen og eksperter, der ser frem til finalen mellem Kento Momota og Anders Antonsen. 

 

Tak, fordi du læste med. God aften.

SLUT

Spørgsmål

Bent kristensen:

Det bliver svært. Tror du, han kan hamle op med Momota?

Svar:

Hej Bent,

Puha, på papiret bliver det i hvert fald svært, for der er jo tale om den forsvarende verdensmester, som desuden rangerer som nummer ét på verdensranglisten.

 

Men Anders Antonsen besejrede japaneren i Indonesia Masters tidligere på året, så det kan jo lade sig at gøre. Det bliver spændende at se, hvordan det ender.

 

Jeg håber, du ser med igen i morgen :-)

//Maja Bjerg, TV 2 SPORT

SLUT

Fik du ikke set kampen, eller har du brug for at genopleve, hvordan Anders Antonsen spillede sig i VM-finalen? Så kan du læse med lige her:

 

SLUT

Antonsen møder Momota i finalen

Anders Antonsen er klar til VM-finalen og er altså sikker på minimum at få sølv. Sikke en præsentation af Anders Antonsen.

 

Danskeren spiller cirka klokken 14.00 i morgen søndag - og du kan se finalen direkte på TV 2. Vi sender allerede fra klokken 12.00

21-10

Antonsen er i VM-finalen

Kantaphon Wangcharoen slår bolden i nettet. Derfor er Anders Antonsen i VM-finalen efter en sejr på 21-15, 21-10!

20-10

Så er der ti matchbolde til Anders Antonsen!

19-10

Så er Anders Antonsen to point fra VM-finalen. Kantaphon Wangcharoen slår bolden uden for stregerne, så Anders Antonsen nærmer sig matchbolde.

18-10

Anders Antonsen satser også nu, men set med danske briller ender det heldigvis godt. Han får akkurat bolden og nettet, og det efterlader thailænderen chanceløs. 18-10.

17-8

Kantaphon Wangcharoen undlader at slå efter Anders Antonsens slag, fordi han tror, den er ude. Men bolden holder sig akkurat inde på banen, og derfor fører danskeren nu 17-8.

16-8

Anders Antonsen slår bolden i nettet. En sjælden fejl fra danskeren, der kun er fem point fra VM-finalen lige nu.

15-7

Sikke en teknik fra Anders Antonsen. Danskeren slår en velplaceret bold tæt på nettet og ender derfor med at tilspille sig en mulighed for at smashe, som han ikke kan misse. Flot spil af 22-årige Anders Antonsen. 

14-7

To hurtige point til Kantaphon Wangcharoen. Det må lune for thailænderen, der har svært ved at finde løsningerne lige nu.

14-5

Antonsens defensiv er forrygende - modstanderen er desperat

- Kantaphon Wangcharoen er desperat nu. Han ved ikke, hvad han skal gøre nu, siger kommentatorerne lige nu på TV 2 SPORT.

 

Anders Antonsen får alt over nettet lige nu, mens Kantaphon Wangcharoen har store problemer. Her ender han med at slå bolden uden for banen.

13-5

Anders Antonsen spiller med stor tålmodighed lige nu, og det giver pote. Han slutter duellen af med at smashe bolden ned på thailænderens side. 

Det ser godt ud for danskeren lige nu.

12-5

- Jeg synes, det flade spil kører meget fint, lyder det i kommenteringen. 

Anders Antonsen tillusker sig endnu et point og er nu foran 12-5.

11-4

Antonsen foran 11-4 i andet sæt

- Det er så genialt spillet, lyder det lige nu på TV 2 SPORT.

Anders Antonsen smækker en fantastisk bold i jorden og efterlader Kantaphon Wangcharoen chanceløs. 11-4 til danskeren i andet sæt.

10-4

Kantaphon Wangcharoen slår bolden uden for linjerne. Thailænderen satser 100 procent, så lige nu kræver det stor tålmodighed fra Anders Antonsen.

9-4

Kantaphon Wangcharoen slår hånden

Thailænderen er åbenbart også kommet til skade. Det er hans hånd, den er gal med. Lige nu er der et mindre spilstop, hvor Kantaphon Wangcharoen bliver tilset.

 

Anders Antonsen går rundt på banen og venter på, at spillet bliver sat i gang igen.

9-4

Anders Antonsen er tæt på at vride over, men han signalerer ud til Kenneth Jonassen, at han er okay. Pointet ender dog med at blive thailandsk.

8-4

Antonsen med flot smash

Anders Antonsen smækker bolden ned på thailænderens side. Wow, for et smash! Nu er danskeren foran 8-4 i andet sæt.