Fodbold

Følg Bendtners uofficielle FCK-debut

Nicklas Bendtner under sin uofficielle debut som FC København-spiller.

FC København - Brøndby IF 2-0

50' 1-0 Viktor Fischer

59' 2-0 Mohamed Daramy

SLUT

Tak for i dag

Dermed vil jeg takke af for i dag. FC København og Brøndby fik rørt benene i landsholdspausen, inden Superligaen starter igen i den kommende weekend. 

 

FC København møder Hobro på udebane søndag klokken 16.00, og her kan Bendtner få sin officielle debut. Brøndby spiller samme dag klokken 18 mod FC Nordsjælland.

SLUT

FCK vinder 2-0 i Bendtners uofficielle debut

Dommeren fløjter af.

 

Dermed vinder FC København med 2-0 i Nicklas Bendtners uofficielle debut. Han spillede de første 45 minutter og havde flere gode chancer, men målene udblev. FC Københavns to mål blev scoret af Viktor Fischer og Mohamed Daramy.

88'

Brøndbys Anis Slimane kommer frem til en fin afslutningsmulighed, men den bliver blokeret og går ud til et hjørnespark. Det får de dog ikke ret meget ud af, da Mwamba header den over mål. Målspark til FCK.

87'

FCK for annulleret scoring

FC København kombinerer sig godt igennem Brøndby-forsvaret og får også sparket bolden i kassen. Linjedommeren havde dog løftet flaget inden, og der er fløjtet for offside.

86'

Brøndby får tilkæmpet sig et hjørnespark, men den ryger lige hen til målmand Karl-Johan Johnsson, der let kan bokse den væk. Brøndby forsøger stadigvæk at presse på for en scoring, men de har ikke været tæt på endnu.

83'

Jens Martin Gammelby forsøger med et højt indlæg, men han FCK forsvarer sig godt. 

80'

Det har været Brøndby, der har været dominerende i de seneste minutter i kampen, selvom de ikke er kommet frem til de helt store chancer.

77'

Brøndby forsøger med flere lange bolde ned bag FC Københavns bagkæde, men de står godt i forsvaret, og forsøget ender der.

 

Der er lidt over 10 minutter tilbage af kampen, og Brøndby skal presse på nu, hvis der skal spænding tilbage i opgøret.

75'

Jens Martin Gammelby forsøger flere gange at føre bolden fremad for Brøndby, men FCK forsvarer sig godt og sender bolden væk.

72'

FC København har fået tilkendt et frispark helt nede i højre hjørne. De forsøger at slå et indlæg, men Brøndby-forsvarer header den væk.

 

Kort efter bliver Johan Larsson skifter ud. Ind går Joseph Mwamba.

70'

FC Københavns opstilling efter flere udskiftninger:

 

Kalle - Varela, Ludvig H, Bjelland, Oviedo - Gabriel J, Stage, Canto, Tobias P. - Mo, Brajanac

69'

Efter FCK-dominans kort efter pausen er der nu Brøndby, der bevarer bolden på FCK's banehalvdel. Brøndby spiller den godt rundt, imens FCK også står godt imod.

68'

Stor chance til Johan Larsson, der er søgt med frem efter hjørnespark. Han får dog ikke ordentlig ram på bolden med sit hovedstød, og FCK-keeperen griber den let.

66'

Brøndby foretager nu også en række udskiftninger og sender nogle unge spillere på banen. Kort efter presser Brøndby på og får tilkendt et hjørnespark.

Spørgsmål

Steffen:

Er Bendtners form ikke til mere end 45 minutter eller tænker FCK at spare Bendtner til kampen mod Hobro?

Svar:

Hej Steffen,

 

Nicklas Bendtner har ikke spillet en officiel kamp siden slutningen af april for Rosenborg. Derfor må man sige, at det er naturligt, at han lige skal i kampform igen.

 

//Christian Kjær, TV 2 SPORT

63'

Bendtner kommer ikke tilbage

Nicklas Bendtner, der blev skiftet ud i pausen, har forladt omgivelserne, da han skal have behandling efter sine første spilleminutter for FCK. Dermed kommer han ikke tilbage på banen.

63'

FC København foretager en række udskiftninger, hvor flere unge spillere kommer på banen. Viktor Fischer bliver blandt andet skiftet ud.

59'

FCK bringer sig foran med 2-0

FC København slår et indlæg fra højre side. Michael Tørnæs forsøger at gå ud til bolden, men han har går helt forkert af den. Mohamed Daramy samler op og bringer FCK foran med 2-0.

57'

FC København tager hjørnesparket kort, og Viktor Fischer modtager bolden. Han hamrer den på bolden, og Michael Tørnæs får vist lige en hånd på bolden.

56'

Hany Mukhtar får en advarsel, da han filmer inde i FCK's felt. Kort efter får FC København et hjørnespark.