Formel 1

Sådan forløb de første træninger i USA

Romain Grosjean bragede ind i barrieren under dagens anden træning.

Hvad skete der?

Formel 1-feltet kører i denne weekend i USA - nærmere bestemt i Texas.

Fredag aften stod den på første og anden træning, hvor kørerne havde mulighed for at stifte bekendtskab med både bane og bil.

Herunder kan du se, hvordan det forløb.

Stil spørgsmål
SLUT

Med det lukker vi ned herfra livebloggen. Tak, fordi I fulgte med hertil aften - vi vender stærkt tilbage lørdag aften, hvor det gælder tredje træning og sidenhen kvalifikationen. 

God aften!

SLUT

Det endelige resultat efter anden træning

Lewis Hamilton ender med bedste tid, mens Charles Leclerc klokker ind i næstbedste tid. Herunder kan I den endelige stilling fra anden træning, hvor Kevin Magnussen måtte tage til takke med 17. bedste tid.

 

0:30

I øvrigt kan I lige nu på TV 2 Play se 'Emil og Kevin på Havana'. Kevin Magnussen er taget en tur med Emil Erichsen på havet, hvor de blandt andet taler om knuste drømme, lykke i livet og børn.

I morgen udkommer andet afsnit, men inden da kan I nyde første afsnit:

 

5:40

Her i anden træning ser vi de tre tophold gøre rent bord indtil videre. De seks forreste kørere er nemlig alle fra enten Mercedes, Ferrari eller Red Bull. Lige nu er det Lewis Hamilton, der er i front, mens Charles Leclerc og Max Verstappen følger lige efter.

12:00

Sebastian Vettel kommer ud på en lille snurretur, men han får Ferrarien på rette spor igen og kan sagtens køre videre.

 

18:00

Selvom anden træning har været i gang i over en time, er kørerne stadig opsatte på at prøve banen og bilerne af. Lige nu har vi 17 af 20 kørere på banen.

24:45

Spørgsmål

peterpolle:

Kommentatorene på Sky Sports siger at Haas er igang med at sætte den nye frontvinge på Kevins bil. Det bliver spændende at se hvor meget han kan forbedre sig med den på.

Svar:

Hejsa, 

Ja, det er virkelig spændende. Her er den nye frontvinge:

 

26:30

Hamilton har gode erfaringer i USA

Lewis Hamilton, der lige nu står noteret for den hurtigste tid i anden træning, har mange gode minder fra det amerikanske grandprix. I fire af de seneste fem år har han vundet grandprixet - og i 2018 satte han ny banerekord. 

37:00

Lige nu er det Lewis Hamilton, der er i front. Den forsvarende verdensmester er 0.301 sekund hurtigere end Charles Leclerc. Max Verstappen er på tredjepladsen.

Kevin Magnussen er raslet ned igennem tabellen og har lige nu 15. bedste tid.

46:37

Sebastian Vettel er ny mand i front, efter han passerer stregen i tiden 1:33.890 minutter. Valtteri Bottas har sat næsthurtigste tid, mens Charles Leclerc ligger lige efter.

51:00

Magnussen med ottendebedste tid

1:35.442 lyder Kevin Magnussens nyeste tid. Danskeren åbner ballet med bløde dæk, og det sender ham op på ottendepladsen. Det er fortsat Charles Leclerc, der er klokket ind i bedste tid indtil videre.

54:30

Magnussen ud på bløde dæk

Kevin Magnussen er tilbage på banen efter en tur i pit. Han kommer ud på de bløde dæk og sætter inden længe en ny tid.

1:00

Stillingen efter 30 minutter af anden træning

1. Charles Leclerc, 1:34.434 minutter

2. Lewis Hamilton, +0.158

3. Max Verstappen, +0.276

4. Valtteri Bottas, +0.651

5. Alexander Albon, +653