Formel 1

Formel 1-træning i Abu Dhabi

Grosjean brager sammen med Bottas.

Sæsonens sidste Formel 1-grandprix står for skud, og som altid åbnes weekenden med to frie træninger.

Tider lige nu:

1. Valtteri Bottas 1:36.256

2. Lewis Hamitlon +0.310

3. Charles Leclerc +0.386

14. Kevin Magnussen +1.824

SLUT

Årets næstsidste træning er slut

Så er tiden løbet ud, og der kommer ikke til at ske flere ændringer. 

Det betyder, at Bottas slutter i top efter anden træningen. Lewis Hamilton kom på andenpladsen, imens Charles Leclerc blev nummer tre.

Grosjean imponerer og sætter syvendehurtigste tid, imens Kevin Magnussen ender som nummer 14.

 

0:01

Ét minut tilbage

Kørerne er nu igang med de sidste finpudsninger, inden træningen bliver rundet af.

0:03

Få minutter tilbage af træningen

Så er der ikke mange minutter tilbage af årets næstsidste træning.

Status har været uændret det sidste stykke tid. MAgnussen har den 14.-hurtigste tid, og det kommer han også til at have til slut.

 

0:06

Bottas tilbage efter uheld

Valtteri Bottas er nu tilbage på banen, efter han kørte sammen med Romain Grosjean. Det ser imidlertid ikke ud til, at vi får Haas-franskmanden mere at se i dag.

0:08

Sebastian Vettel er en af de eneste, som lige nu er ude på soft-dæk. Han spørger i teamradioen, om der er plads omkring ham, så han kan teste nogle ting af.

0:10

10 minutter igen

Der resterer nu kun 10 minutter af årets næstsidste træning. Alle kørerne er ude på banen lige nu, og alle de tre forskellige dæktyper er i brug.

0:12

Der er ikke længere rødt flag i Abu Dhabi. Der er kun 12 minutter tilbage til af træningen, og nu er det starterne, som Formel 1-kørerne øver.

0:14

Hvis Bottas skulle få en straf, ville det ikke betyde det store. De har allerede skiftet dele i motoren på hans racer, og det betyder, at allerede starter bagerst i grandprixet.

0:20

Grosjean og Bottas brager sammen

Der er lige nu rødt flag i Abu Dhabi, da Romain Grosjean og Valtteri Bottas brager sammen i et sving. Bottas kommer fra en blind vinkel, og Grosjean kan slet ikke nå at se ham.

Grosjean kører i pit, hvor han skal have skiftet gulvet på raceren. Stewards ser også nærmer epå episoden, forlyder det.

0:21

20 minutter tilbage af træningen

Mørket er faldet over banen i Abu Dhabi, og kørerne er lige nu i gang med deres løbssimuleringer. Her kan vi se, at Magnussen faktisk bakker Grosjean tider op, så det ser faktisk hæderligt ud.

0:26

Det er lige nu stadig Romain Grosjean, der er best of the rest på en syvendeplads. Han har kørt en lille smule hurtigere end Perez på ottendepladsen.

0:29

Kevin Magnussen kommer højt op til kanten i sving 20, men han formår at redde den, så han ikke kører galt. Der sker ikke de store forbedringer af tider lige nu.

0:30

En halv time tilbage af træning

Så er der kun 30 minutter tilbage af træningen. Bottas fører lige nu foran Hamilton og Leclerc på tredjepladsen.

Magnussen er lige nu på 14.-pladsen.

0:35

Valtteri har nu skiftet tilbage på medium-dæk som den eneste i hele feltet. Han har stadig sat den hurtigste tid med 1:36.256.