Sport

Dart-darling får stort skulderklap efter historisk VM – skal spille i Danmark

Fallon Sherrock tog alle med storm ved VM i dart, hvor hun blev den første kvinde, der vandt en kamp.

To historiske VM-sejre var rigeligt til at sætte gang i publikum i Alexandra Palace, og nu kan sportens nye darling Fallon Sherrocks mange fans juble videre.

Fallon Sherrock har nemlig fået lov til at spille med i alle seks World Series of Darts-events i 2020. Det betyder, at hun kommer til København i sommeren 2020.

Derudover skal hun spille i New York, Tyskland, New Zealand og begge turneringer i Australien sammen med resten af deltagerne.

- Jeg er så glad for at få den her mulighed, og jeg kan ikke vente til næste år, siger Sherrock ifølge The Guardian.

Allerede inden denne nyhed var Sherrock inviteret til turneringen i New York.

- Bare at være inviteret til den turnering var fantastisk, men at jeg nu skal rejse verden rundt var noget, jeg kun kunne have drømt om.

Fallon Sherrock har været den helt store solstrålehistorie ved VM. I første runde slog den 25-årige brite Ted Evetts og blev den første kvinde, der vandt en kamp i sportens største turnering. Euforien tog kun til, da hun i anden runde overraskede endnu engang og slog Mensur Suljovic.

Det fik adskillige tilskuere i det legendariske ’Ally Pally’ til at klæde sig ud som Fallon Sherrock, men trods blonde parykker og lyserøde trøjer blandt publikum blev hun altså slået ud af Chris Dobey i tredje runde efter en jævnbyrdig duel.