Tour de france

Her er alle de danske Tour-etaper: Indtast din adresse og se, hvor tæt de kommer på dig

Tour de France 2022 begynder med tre etaper i Danmark. Se dem her. Nederst kan du se, hvor tæt rytterne kommer dig.

Yan Kovyakh (https://nyheder.tv2.dk/profil/yan-kovyakh), Nikolaj Albrectsen (https://nyheder.tv2.dk/profil/nikolaj-albrectsen), Christian Ipsen (https://sport.tv2.dk/profil/christian-ipsen), Lasse Kalhauge (https://nyheder.tv2.dk/profil/lasse-kalhauge)

1. etape, 1. juli: København - København (13 km enkeltstart)

square to 16x9
Det er en flot rute. Jeg kan godt lide, at der både er det højhastighedsbetonede ved Parken og Fælledparken. Men når man drejer ind mod Langelinje - og ved Kastellet og Amalienborg - er det tekniske passager. Det er jeg meget spændt på at se.

2. etape, 2. juli: Roskilde - Nyborg (199 km)

square to 16x9
Der vil være kæmpe nervøsitet på hos rytterne, når de nærmer sig Storebæltsbroen og finalen. Det er noget helt unikt i cykelsporten at prøve det. Jeg håber på sidevind. Jeg er ked af at sige det til rytterne, men jeg håber det.

3. etape, 3. juli: Vejle - Sønderborg (182 km)

square to 16x9
Det er rigtig gode cykellandeveje. Det kan blive hårdt cykelløb, hvis det er med vind, ellers bliver det ikke vanvittig hårdt. Konklusionen er, at det er to sprinteretaper på 2. og 3. etape. Det bliver en sprinter, der vinder i Sønderborg, men derfor er det ikke sikkert, at han har den gule trøje, fordi 1. etape er en enkeltstart.
Skriv din adresse og se hvor tæt rytterne kommer på dig – målt i fugleflugt:

Fik du overblik? Din mening er vigtig for os. Tryk her og svar på et spørgsmål om artiklen.