Tour de france

Yan Kovyakh (https://nyheder.tv2.dk/profil/yan-kovyakh), Nikolaj Albrectsen (https://nyheder.tv2.dk/profil/nikolaj-albrectsen), Christian Ipsen (https://sport.tv2.dk/profil/christian-ipsen), Lasse Kalhauge (https://nyheder.tv2.dk/profil/lasse-kalhauge)

1. etape, 1. juli: København - København (13 km enkeltstart)

square to 16x9
Det er en flot rute. Jeg kan godt lide, at der bĂĄde er det højhastighedsbetonede ved Parken og Fælledparken. Men nĂĄr man drejer ind mod Langelinje - og ved Kastellet og Amalienborg - er det tekniske passager. Det er jeg meget spændt pĂĄ at se.

2. etape, 2. juli: Roskilde - Nyborg (199 km)

square to 16x9
Der vil være kæmpe nervøsitet pĂĄ hos rytterne, nĂĄr de nærmer sig Storebæltsbroen og finalen. Det er noget helt unikt i cykelsporten at prøve det. Jeg hĂĄber pĂĄ sidevind. Jeg er ked af at sige det til rytterne, men jeg hĂĄber det.

3. etape, 3. juli: Vejle - Sønderborg (182 km)

square to 16x9
Det er rigtig gode cykellandeveje. Det kan blive hårdt cykelløb, hvis det er med vind, ellers bliver det ikke vanvittig hårdt. Konklusionen er, at det er to sprinteretaper på 2. og 3. etape. Det bliver en sprinter, der vinder i Sønderborg, men derfor er det ikke sikkert, at han har den gule trøje, fordi 1. etape er en enkeltstart.

Læs mere om etapen her.

Læs mere om etapen her.

Læs mere om etapen her.

Fik du overblik? Din mening er vigtig for os. Tryk her og svar på et spørgsmål om artiklen.