Fodbold

Transfervinduets sidste dag

Få handler mangler vi at høre om

Selvom klokken har passeret 24.00, er der stadig handler, som ikke er blevet præsenteret endnu.

Det er så godt som sikkert, at 30-årige Odion Ighalo skal til Manchester United.

Derudover har OB lige hentet norske Jørgen Skjelvik i LA Galaxy på en etårig lejeaftale. Det skriver OB på sin hjemmeside.

Med dette vil jeg lukke ned for livebloggen. Tak for i dag. Følg med på sport.tv2.dk hele lørdag, hvor vi kan følge op på dagens transfers.

Transfervinduet er lukket

Så er transfervinduet lukket. Der kan stadig dukke handler op, hvis bare de er underskrevet, inden klokken blev 24.00.

Spørgsmål

Andreas:

Ser Oliver Abildgaards skifte til det russiske ud til at op i røg

Svar:

Hej Andreas,

Det russiske transfervindue lukker ikke i nu her, så hvis det er Rusland, der er endestationen, så kan han stadig skifte, når det danske vindue er lukket i.

//Christian Kjær, TV 2 SPORT

Fem minutter tilbage af vinduet

Så er vinduet kun åbent i fem minutter endnu. Det bliver interessant at se, om der sker i Danmark og internationalt.

Emre Mor forlader Celta Vigo og rykker i stedet til græske Olympiakos. Han skifter på en lejeaftale, men Olympiakos har også en købsoption i kontrakten. Han er eget af Galatasaray.

15 minutter tilbage af transfervinduet

Dermed er der kun et kvarter tilbage af januars transfervindue. Det ser ikke ud til, at de store handler ser ud til at tikke ind. Det er kun Ighalo til United, vi venter på.

Men jeg vil dog ikke udelukke, at der sker et eller andet.

United tæt på ny angriber

30-årige Odion Ighalo, der kommer fra Shanghai Shenhua, skifter ifølge Sky Sports og BBC til Manchester United på en lejeaftale resten af sæsonen.

Vi venter kun på, at den bliver offentliggjort. 

Der har tidligere været rygter om, at Leicester ville have fat i Jannik Vestergaard. Men de har nu hentet 29-årige Ryan Bennett fra Wolverhampton på en lejeaftale resten af sæsonen.

Lössl udlejes til Huddersfield

Jonas Lössl har tilbragt en del tid på bænken i Everton, og det betyder nu, at den danske målmand bliver udlejet til Huddersfield, hvor han tidligere har spillet.

- Jeg trænger til at komme ud og spille. Da de meldte sig på banen, var jeg ikke i tvivl, og jeg havde også en god snak med Åge (Hareide) om det, og han rådede mig til at komme ud og spille. Så endte det med at gå op i en højere enhed, siger han til Tipsbladet.

Emiliano Marcondes har på sin Instragram-story lagt et billede op, hvor han sidder på et fly, og hvor han har tagged Herning.

Claus Steinlein har dog sagt, at han ikke er aktuel, så det er svært at vurdere, hvad det egentlig handler om. Vi følger det med spænding.

Efterfølgende er det kommet frem, at Marcondes er i London, så der ikke er noget i det.

Spørgsmål

Henk:

Sker der slet ikke noget i AGF?

Svar:

Hej Henk,

Nej, der kommer ikke til at ske noget i AGF. David Nielsen sagde fra holdets træningslejr, at han var ganske tilfreds med, at han kunne holde fast på truppen. Og det ser ud til, at det sker.

//Christian Kjær, TV 2 SPORT

FC Midtjylland lukker vinduet

FC Midtjylland har hentet Dion Cools og Ronnie Schwartz i dette transfervindue, og der kommer ikke til at ske mere i Herning.

Marcondes har været rygtet til Herning, men han kommer ikke til FCM.

- Jeg kan med sikkerhed sige, at han har været uaktul i FC Midtjylland i de sidste tre uger, så nej, det har ikke været et tema, siger Claus Steinlein ifølge BT.

Valladolid har lejet brasilianske Matheus Fernandes, som til sommer skifter til Barcelona fra Palmeiras.

Kommentar

Max:

Fcm ligner mesterhold i år. Fck bagefter og Brøndby lysår efter.

Spørgsmål

jan:

FCK er vel færdig med at handle for denne gang ?

Svar:

Hej Jan,

Ja, det kan vi vel godt sige efterhånden. Der er i hvert fald ret stille fra København. Men som vi så med Bendtner-skiftet: Man skal aldrig sige aldrig.

//Christian Kjær, TV 2 SPORT

Spørgsmål

Polle:

Der har ikke været meget fremme om Paco Alcacer i Dortmund. Han havde ellers været en oplagt leje mulighed for United eller Spurs efter Haaland købet

Svar:

Hejsa,

Der har faktisk været en del fremme med Alcacer, da han er skiftet til Villareal og vender dermed hjem til Spanien. Så der skal han spille.

//Christian Kjær, TV 2 SPORT

Spørgsmål

Morten:

Jonas Lössel, skulle være på vej tilbage til sin tidligere klub Huddersfield, hvad ser I til det?

Svar:

Hej Morten,

Den seneste melding er, at Huddersfield forsøger at leje Lössl i Everton, men at en handel ikke er på plads endnu. Det er stadig kun rygter, så der er intet, der er på plads endnu.

//Christian Kjær, TV 2 SPORT