Coronavirus

Sportsstjerner med klar opfordring: - Lyt til myndighederne og pas på hinanden

Flere af de største i sportens verden er kommet med opfordringer på de sociale medier til fans om at tage sig af og passe på hinanden i denne tid.

Fodbold, basketball, tennis, ishockey, håndbold.

Det er bare nogle af de sportsgrene, der i denne weekend burde være i fuld gang med nogle af verdens bedste atleter, men grundet den berømte og berygtede coronavirus ligger mange af verdens bedste sportsligaer stille.

Den smitsomme virus har med mere end 150.000 smittede på verdensplan vist, at den ikke skelner mellem nogen eller noget. Således er både høj som lav, tyk som tynd, sportsseere og sportsstjerner blevet smittet.

For blot at nævne nogle stykker i sidstnævnte kategori har fodboldspilleren Paolo Dybala, NBA-spilleren Rudy Gobert og cykelstjernen Fernando Gaviria alle testet positiv for covid-19.

De mange smittede i og uden for sportens verden har nu fået flere af de største stjerner til at komme med opfordringer til fans og støtter verden over.

Således bringer vi her nogle af de hilsner, beskeder og opfordringer, verdens største sportsstjerner som blandt andre Lionel Messi, Lebron James og Cristiano Ronaldo er kommet med på de sociale medier.

Lionel Messi - fodboldspiller, FC Barcelona

- Det her er en svær tid for alle. Jeg vil gerne sende styrke, til dem der er i smerte, og dem der kæmper på hositalerne og i sundhedsvæsenet.

- Helbredet kommer altid først. Vi er nødt til at følge de opfordringer og instrukser, vi får fra myndighederne. Det er den eneste måde, vi kan ændre situationen på. Det er tid til at være ansvarlig og blive hjemme. Det er også en perfekt anledning til at være sammen med dine elskede, for hvem du ikke altid har tid til.

- Jeg sender kram til alle, og forhåbentlig kan vi snart få vendt den her situation.

Cristiano Ronaldo - fodboldspiller, Juventus

- I dag taler jeg ikke til jer som fodboldspiller, men som en søn, far og en person, der er bekymret over udviklingen, der påvirker hele verden.

- Det er vigtigt, at vi følger anvisningerne fra WHO (Verdenssundhedsorganisationen, red.) og myndighederne om, hvordan vi bedst kan overkomme den situation, vi står i lige nu.

Lebron James - basketballspiller, LA Lakers

- Vi aflyser sportsbegivenheder, skole, kontorarbejde og så videre. Hvad vi virkelig burde aflyse er 2020.

- Damn, det har været tre hårde måneder. Gud velsigne jer, og pas på jer selv, skriver NBA-stjernen med henvisning til Kobe Bryants død tidligere på året.

Connor McGregor - MMA-kæmper

- Irland dit fantastiske, fantastiske land. Jeg tror på, vi har styr på denne virus. De gode vaner vi nu har fået og lært af dette vilde covid19-angreb vil gøre os stærkere i fremtiden.

- Pas på hinanden, folkens. Vi er alt, hvad vi har, skriver MMA-stjernen i et længere opslag på Instagram.

David Beckham - klubejer, Inter Miami

- Det er i tider som disse, vi finder ud af, hvad der i virkeligheden er vigtigt i livet. Vores helbred, vores elskede samt at se efter dem, der har brug for støtte i vores samfund.

- I disse øjeblikke ryger sporten på bagsædet. Vi mål alle lytte til eksperternes råd og gøre det rigtige. Pas på hinanden og jeres familier.

P.K. Subban - ishockeyspiller, New Jersey Devils

- Fortsæt venligst med at tage jer godt af hinanden. Det er vores ansvar som et samfund at stå sammen og komme igennem denne udfordrende tid.

- Sammen kan vi komme igennem det her. Pas på hinanden alle sammen.