Fodbold

Minut for minut: Eriksen var bænket, og Real Madrid tog stort skridt

Se Inter - Torino klokken 21.45 på TV 2 SPORT og Granada - Real Madrid klokken 22.00 på TV 2 SPORT X

Inter kan spille sig op på andenpladsen i Serie A mod Torino, mens Real Madrid spiller en uhyre vigtig kamp mod Granada. Vinder Real Madrid, vil de være fire point foran Barcelona i LaLiga med to runder igen.

Vi følger begge kampe her i livebloggen.

Inter 3 - 1 Torino

  • 17' 0-1: Belotti
  • 49' 1-1: Young
  • 51' 2-1: Godin
  • 61' 3-1: Lautaro

Granada 1 - 2 Real Madrid

  • 10' 0-1: Mendy
  • 16' 0-2: Benzema
  • 50' 1-2: Machis
Slut

Tak for i dag

Og på den note siger vi tak for i dag. Real Madrid crusier mod guldet i LaLiga, mens Christian Eriksens rolle i Inter i disse uger kunne have været meget bedre. Han fik i dag syv minutter på banen, efter han nu i tre ud af de seneste fire Inter-kampe har starter på bænken. Men Inter kan dog glæde sig over en 3-1-sejr og en aktuel andenplads i Serie A. Godnat!

// Nicolai Dvinge, TV 2 SPORT

LaLiga

Slut: Granada 1 - 2 Real Madrid

Det slutter her. Real Madrid tager et stort skridt mod mesterskabet i LaLiga. De har fire point ned til Barcelona med to kampe igen, hvorfor der er meget, der skal gå galt, hvis ikke Los Blancos skal løfte trofæet i slutningen af sæsonen. 

LaLiga

92' Endnu en Granada-chance

Hjemmeholdet får spillet sig frem til endnu en fornuftig chance. Hovedetstødet bliver dog sendt et godt stykke over mål, hvorfor Real Madrid nu blot skal holde i stand tre minutter endnu. 

LaLiga

Ramos med vigtig redning

Ramos står det helt rigtige sted.

Med fem minutter tilbage af kampen mellem Granada og Real Madrid lavede Sergio Ramos en redning på stregen, der kan vise sig at blive et mesterskab værd. Granada kommer over kanten og sender et indlæg i feltet, men afslutningen bliver stoppet af Ramos. 

LaLiga

80' Granada får tid på bolden

Real Madrid er i nogenlunde kontrol, men de kan langt fra kalde aftenens kamp for en sejr. Granada har spillet sig frem til flere fine muligheder, hvor det også er blevet til en del hjørnespark og frispark på kanten af feltet. Real Madrid fører 2-1 med 10 minutter igen!

Serie A

Slut: Inter 3 - 1 Torino

Inter kom blæsende ud til anden halvleg og vendte 0-1 til 3-1 på cirka 12 minutter. Det var desværre uden danske Christian Eriksen, der først kom ind efter 83 minutter. Danskeren nåede ikke at vise det store, men efter 92 minutter kom han frem til en god skudmulighed på kanten af feltet, som Sirigu nemt fik stoppet. Men vigtig Inter-sejr, der sender dem op på andenpladsen i Serie A med seks runder igen.

LaLiga

73' Real Madrid heldige

Frispark til Granada på kanten af feltet.

Real Madrid var bogstavelig talt centimeter fra at give Granada et straffespark. Heldigvis for førerholdet bliver forseelsen begået akkurat uden for feltet. Og frisparket blev aldrig farligt. Stadig 2-1 til Real Madrid efter 73 minutter. 

Serie A

83' Eriksen på banen

Christian Eriksen er kommet på banen. Han får små syv minutter og dommerens tillægstid til at vise sig frem. 

Serie A

71' Eriksen ser stadig til fra bænken

Inter har netop brugt sine to første indskiftninger. Biraghi og Candreva kommer på banen i stedet for Young og Candreva. En Conte-classic at skifte de to wingbacks på det her tidspunkt i kampen. 

LaLiga

50' Granada overrasker Real Madrid

For første gang i seks kampe har Real Madrid lukket et mål ind. Granada har netop udlignet til 1-2 på et mål af Machis. Der er spillet 50 minutter, så Real Madrid kan ikke bare cruise den her i mål nu. 

Serie A

60' Inter fortsætter det gode spil

Inter har nu scoret tre mål på ti minutter. Lautaro Martinez får endelig gang i scoringerne igen. Han trykker af på kanten af feltet, men er utrolig heldig med, at bolden bliver rettet af og snyder Sirigu i Torino-målet. Så devisen om, at man ikke scorer, hvis man ikke afslutter, lever i bedste velgående. 3-1 efter 60!

Serie A

51' Inter i front

Inter fortsætte det dominerende spil efter pausen. En rigtig fræk standardsituation ender i panden på Diego Godin, der laver sit første Serie A-mål. To mål på to minuter, og derfor er Inter nu i front med 2-1. 

Serie A

49' Inter udligner

Inter er kommet blæsende ud til anden halvleg. Og det insisterende angrebsspil gav allerede pote efter tre minutter. Lautaro Martinez laver en genial assist til Ashley Young, der er kommet med i feltet og flugter bolden i mål. 1-1!

Serie A

Inter skal jagte mål

Anden halvleg af kampen mellem Inter og Torino er netop blevet fløjtet i gang. Selvom Inter er bagud og skal jagte mål, har Antonio Conte ikke valgt at gøre brug af en udskiftning. Eriksen er fortsat på bænken. 

LaLiga

Pause: Granada 0 - 2 Real Madrid

Gareth Bale keder sig på tribunen under aftenens kamp.

To flotte Madrid-scoringer er første halvlegs sportslige højdepunkter. Uden for kridtstregerne har Gareth Bale dog nok en gang gjort opmærksom på sig selv. I seneste kamp fik han sig en lille lur på tribunen, mens han i dag har kedet sig med sportstape. Det bliver spændende at se, om han får lov til at blive hele kampen på bænken igen. 

LaLiga

42' Granada kommer frem

Granada har de seneste minutter fået sat lidt mere pres på Real Madrid. Hjemmeholdet har spillet sig frem til et par fine muligheder, men de store chancer lader stadig vente på sig. Real Madrid virker dog til at have godt styr på sagerne. 

Serie A

Pause: Inter 0 - 1 Torino

De to hold i Serie A-kampen mellem Inter og Torino er netop gået i omklædningsrummet. Inter har svært ved at skabe chancer, så det kan muligvis være Eriksens mulighed for at komme tidligt på banen. 

LaLiga

30' Real Madrid i total kontrol

Real Madrids to tidlige scoringer har bragt Spaniens førerhold i total kontrol. Granada har svært ved at skabe chancer, men Los Blancos sagtens kunne have været foran med både tre mål efter en halv times spil. 

Serie A

37' Frustrerede Inter-spillere

Det fungerer slet ikke for Inter på hjemmebane mod Torino. Efter det store målmandsdrop er Inter gået helt i stå, og kampen bærer efterhånden mere præg af, at Inter-spillerne skælder ud på dommeren. Der er spillet 37 minutter. 

LaLiga

Real Madrid fortsætter med mål

Karim Benzema har netop bragt Real Madrid foran 2-0 ude over Granda med en genial scoring. Han tager et træk ind i feltet og sender bolden over i det lange hjørne. 2-0 efter 16 minutter.