Fodbold

Time for time: Cornelius blev skadet, og Juventus smed point igen

Onsdag aften bød på hele syv kampe fra Serie A.

 • AC Milan-Parma (3-1)
 • Bologna-Napoli (1-1)
 • Sampdoria-Cagliari (3-0)
 • Roma-Verona (2-1)
 • Lecce-Fiorentina (1-3)
 • Sassuolo-Juventus (3-3)
 • Udinese-Lazio (0-0)
Serie A

Slut på en stor fodboldaften

Så er aftenens sidste fire kampe fløjtet af. Juventus smed point for tredje kampe i streg, men de har stadig syv point ned til Atalanta. Inter kan dog med en sejr i morgen spille sig blot fem point efter førerholdet. Her er resultaterne fra de sene kampe:

 • Roma-Verona (2-1)
 • Lecce-Fiorentina (1-3)
 • Sassuolo-Juventus (3-3)
 • Udinese-Lazio (0-0)
Serie A

Juventus udligner

Juventus har svaret hurtigt igen på Sassoulos 3-2-scoring. Alex Sandro kommer ført på et hjørnespark og header bolden i mål. 3-3 med godt en halv time tilbage af kampen. 

Serie A

Juventus bagud

Kort efter Sassoulos 2-2-udligning bringer hjemmeholdet sig foran 3-2 efter en Caputo-scoring. Nu har Juventus definitivt smidt 2-0-føringen væk. Det kan måske bringe lidt spænding ind i Serie A, hvis det ender med en Sassoulo-sejr. 

Serie A

Frisparksperle vender kampen

Juventus har nu smidt den tidlige 2-0-føring, de fik skabt. I starten af anden halvleg brager Domenico Berardi bolden direkte ind på frispark til 2-2. Hjemmeholdet spiller ganske seværdig fodbold!

Serie A

Sassoulo reducerer

Juventus kom hurtigt ned på jorden efter den fortrinlige start mod Sassoulo. Hjemmeholdet har således bragt sig på 1-2, hvilket er mere end fortjent. Lige nu ligner det mere en 2-2-scoring end en 3-1-scoring. 

Serie A

Juventus flyvende fra start

Juventus har kurs mod det italienske mesterskab. I udekampen mod formstærke Sassoulo, der ikke har tabt de seneste seks Serie A-kamp, er Juventus kommet foran 2-0 efter blot 12 minutter. Higuain og Danillo har noteret sig for scoringerne. 

Bolgona stjæler point

Andreas Skov Olsen startede for en sjælden gangs skyld inde, da Bolgona tog imod Napoli. Han blev skiftet ud efter en times spil, men hans hold formåede alligevel at stjæle point fra Napoli, da Musa Barrow scorede i kampens slutfase. 

Serie A

Milan vender kampen

Blot få minutter efter Kessies fremragende scoring bringer Milan sig foran. Midtstopperen Romagnoli kommer højest til et indlæg og sætter hovedet på. To mål på fire minutter, og Milan har nu fuldstændig styr på kampen. 

Serie A

Milan udligner med stil

AC Milan har udlignet i kampen mod Parma på fornem vis. Franck Kessie sender en missil mod målet, hvor en chanceløs Sepe i Parma-målet bare måtte se til, mens bolden fløj ind via stolpen. 1-1 efter en lille times spil. 

Serie A

Parma foran mod Milan

AC Milan har indtil nu ikke formået at leve op til favoritværdigheden i hjemmekampen mod Parma. Simon Kjær og resten af Milan-holdet er gået til pause bagud med 0-1.

Serie A

Napoli kommer tidligt foran mod Bologna

Syv minutter skulle der gå, før Konstantinos Manolas stangede bolden i netmaskerne efter et hjørnespark og sikrede gæsterne en tidlig føring mod Andreas Skov Olsen og Bologna. 

Serie A

Cornelius skiftet ud efter få minutter

Danskeren er netop udgået med en skade i Parmas udekamp mod AC Milan. Noget kunne tyde på den danske angriber har problemer med låret. Andreas Cornelius udgik tidligere på måneden af kampen mod Roma med en muskelskade og sad over i holdets seneste opgør mod Bologna. 

Serie A

Flere danskere i Serie A med fra start

Når kampene klokken 19.30 i Serie A bliver fløjtet i gang, er tre danskere med fra start. Simon Kjær starter inde for AC Milan i kampen mod Parma, der har Andreas Cornelius med fra start. Og så starter Andreas Skov Olsen inde for Bologna, når de møder Napoli. Det sker efter, at klubbens træner, Sinisa Mihajlovic, på pressemødet inden kampen brugte tid på at kritisere den danske kantspiller.