Fodbold

Danskerklub kæmper for Premier League-oprykning

.

Danskerklubben Brentford missede muligheden for at rykke op i Premier League efter et nederlag i playoff-finalen mod Fulham. 

Brentford-Fulham 1-2

  • 0-1: Joe Bryan (105')
  • 0-2: Joe Bryan (117')
  • 1-2: Henrik Dalsgaard (120+3')
Slut

Brentford misser Premier League

De når det ikke, Brentford. Martin Atkinson fløjter af, og Fulham har sikret sig pladsen i Premier League efter en dramatisk finale. Det betyder, at danskerklubben Brentford nu må indstille sig på endnu en sæson i Championship. Fodbold kan være hårdt. 

120+3'

Dalsgaard scorer - men de har travlt

Christian Nørgaard finder Henrik Dalsgaard inde i det lillefelt med et hovedstød, og den danske forsvarsspiller header bolden i mål. 

120+1'

Der er lagt fire minutter til. Men det virker som en umulighed for Brentford. De har kun været farlige ganske få gange her til aften. 

117'

Fulham foran 2-0

Så ser det ud til at være slut for Brentford. Joe Bryan dukker op i feltet og prikker bolden forbi David Raya. 2-0 til Fulham, og dermed kan de med al sandsynlighed glæde sig til Premier League-fodbold igen på Craven Cottage. 

116'

Bolden falder ned for Pinnock på kanten af feltet. Forsvarsspilleren sparker på mål, men afslutningen bliver ikke farlig. 

114'

Christian Nørgaard sender et fladt indlæg ind i feltet, men Marek Robak kommer flot ud og afværger situationen. 

113'

Brentford får frispark på kanten af feltet i venstre side. God mulighed, men Benrahma sparker bolden direkte i muren. 

111'

Vi er inde i de sidste 10 minutter af den forlængede spilletid. Fulham pakker sig i eget felt, og Brentford leder efter løsningerne. 

Spørgsmål

jaime:

hvad sker der hvis brentford taber?

Svar:

Så får de endnu en sæson i Championship, der er den næstbedste række i England. 

//Christopher, TV 2 SPORT

108'

Brentford angriber med alt, hvad de har, men det er ikke blevet farligt endnu. De har travlt, danskerklubben. 

Spørgsmål

kenneth:

vi må også respektere udførelsen og overblikket, godt tænkt

Svar:

Absolut! Rigtig godt set af Joe Bryan. 

//Christopher, TV 2 SPORT

105'

Fulham foran efter kæmpe målmandsfejl

Nej, nej, nej! Joe Bryan ser, at David Raya er langt ude af sit mål og sparker direkte på mål fra midten af Brentfords banehalvdel. David Raya når ikke tilbage, og bolden går i mål. Kæmpe, kæmpe fejl fra den spanske keeper. 

13'

David Raya kommer langt ud af sit mål og får ikke clearet ordentligt. Christian Nørgaard nedlægger en Fulham-spiller for at undgå, at der blev sparket på mål. Danskeren får et gult kort, men det var det værd. 

101'

Henry bliver nedlagt i venstre side tæt på feltet. Det er en god indlægsmulighed for Brentford. Men det bliver afvist af Fulham. 

97'

Tæt på for Brentford! Flotte offensive aktioner fra London-klubben. Den ender ude hos Henry i venstre side. Englænderen sender bolden fladt ind i feltet, og den havner hos Mathias Jensen, der får sin afslutning blokeret. 

94'

Kamara afslutter langt udefra, men afslutningen volder ingen problemer for David Raya i Brentford-målet. 

91'

Vi har fået sat gang i kampen i gang, og det starter godt for Brentford. Sergi Canos sender et indlæg ind mod Ollie Watkins, der ikke får ordentligt ram på bolden inde foran mål. Stor mulighed. 

Spørgsmål

Kasper Ø:

Den her kamp har godt nok været på et ekstremt ringe niveau. Jeg vil håbe for begge hold at de er i stand til at bygge mere på hvem end af dem der rykker op for ellers taber det hold der kommer i PL, samtlige 38 kampe.

Svar:

Jeg tror ikke, at du skal lægge forfærdeligt meget i niveauet i aftenens kamp. Det er en kamp, der er kendt for at været ekstremt præget af nerver, hvilket vi også har set her til aften. Ingen hold har haft modet til at angribe med alt, hvad de har, og det har helt tydeligt været defensiven, der har været i højsædet. 

//Christopher, TV 2 SPORT

Pause

Finalen skal ud i forlænget spilletid

Så er det slut på den ordinære spilletid. Martin Atkinson fløjter af. Dermed skal de to hold nu ud i to gange 15 minutters forlænget spilletid inden en eventuel straffesparkskonkurrence. 

90+2'

Fulham skifter holdets topscorer Aleksandar Mitrovic ind. Angriberen har kæmpet med en skade i optakten til aftenens kamp.