Tour de France

Søndagens nyheder fra Tour de France

Stil spørgsmål

Pogacar hyldes

Tadej Pogacar bliver nu hyldet på podiet. Og det gør han over tre omgang. Først for den prikkede trøje, så den hvide trøje og til sidste den gule trøje. Historisk bedrift af den unge slovener. 

Præmieoverrækkelse

Årets præmieoverrækkelse løber af stablen nu. Sam Bennett bliver hyldet som vinder af den grønne trøje. 

Se afslutningen her:

Valgren erkender fejl

- Vi fik fronten lidt for tidligt, og det var nok lidt en fejl. Men vi prøvede, siger Michael Valgren efter dagens etape, hvor NTT kørte for en etapesejr til Boasson Hagen. 

'Det er en drøm'

- Det er en drøm. Det bliver ikke meget større, siger Michael Mørkøv til TV 2 SPORT, efter han kørte et perfekt leadout for Sam Bennett og var med til at sikre Sam Bennett en sejr på Champs-Élysées og den grønne trøje. 

Mads Pedersen kom perfekt rundt i sidste sving og blev afleveret perfekt. Sam Bennett var dog bare hurtigere, men den danske verdensmester viste VM-trøjen frem på fornem vis. 

Top-10 på etapen

  1. Sam Bennett
  2. Mads Pedersen 
  3. Peter Sagan
  4. Kristoff
  5. Viviani
  6. Van Aert
  7. Ewan
  8. Hofstetter
  9. Coquard
  10. Walscheid

Bennett vinder lige foran Mads Pedersen

Mads Pedersen er med fremme.

500

Sidste sving! 

1

Mads Pedersen sidder godt lige nu. 

1,5

Mdas Pedersen mister en del placeringer her. Han ramte timingen forkert. Han skal kæmpe sig op igen nu. Asgreen har fronten af feltet nu. 

2

Sunweb-toget i stilling

Sunwerb-toget er i front nu. Søren Kragh fører an, og Casper Pedersen er klar til at tage over. Kristoff, Sagan, Van Aert, Bennett, Ewan og de store sprintere er med fremme. 

3,5

Samling på feltet

Udbryderne bliver hentet nu. Cavagna har lagt sig frem i feltet og sætter en højt tempo. Nu skal det hele afgøres i en massespurt. 

5

Kwiatkowski angriber

INEOS-rytteren Kwiatkowski angriber. Det bliver dog nok nærmest umuligt at få et hul fra feltet. 

5,5

Theuns i bunden af feltet

Edward Theuns sidder bagest i feltet lige nu efter sit styrt. Det er virkelig ikke den bedste position, Mads Pedersen sidder i, når han skal sprinte om lidt. 

7

Sidste omgang

Connor Swift kunne ikke længere følge med udbryderne. Så der er tre mand i front her, hvor de kører ind på sidste omgang. De har stadig 13 sekunder til feltet med 7 kilometer tilbage. 

9

Udbruddet har fart på

Jumbo-Visma sidder lige nu i fronten af feltet, hvor de nok har planer med Wout Van Aert i dag. Men udbruddet har fart på, og de har stadig et forspring på 15 sekunder. 

13

To omgange tilbage

Der er nu to omgange igen. Vital Concepts sidder langt fremme med mange folk, og de har store forhåbninger til Bryan Coquard i dag. Vi skal helt tilbage til Jean-Patrick Nazon i 2003, siden vi senest så en fransk vinder på Champs-Élysées.

14

Feltet haler ind

Udbruddet har nu blot et forspring på 12-13 sekunder. Dermed er forspringet skrumpet en del på den seneste omgang. Sprinterholdene begynder at køre sig i stilling til massespurten nu.