Vuelta a España

Vuelta a España - 18. etape

Pascal Ackermann vandt Vueltaens sidste etape. Primoz Roglic er den samlede vinder. 

Færdig for i år

Pascal Ackermann snuppede sejren på det sidste løb i 2020. Primoz Roglic kom i mål uden problemer og kan derfor kalde sig viner af Vuelta a España anno 2020. 

Ackermann vinder

  1. Ackermman
  2. Bennett
  3. Kanter
  4. Philipsen
  5. Sütterlin
  6. Morin
  7. Van Rensburg
  8. Manzin
  9. Stannard
  10. Aberasturi

Ackermann eller Bennett vinder. Der skal bruges video. Vueltaens hjemmeside kårer i første omgang Ackermann!

Bennett kommer lige til sidst!

Ackermman åbner!

Ackermman og Philipsen er helt i front nu. 

700

Magnus Cort er alene. 

800

Nu kommer Mørkøv frem med Bennett!

1

Magnus Cort er heller ikke med i fronten lige nu. BORA sidder som det bedst repræsenteret hold. 

1,5

Quick Step er virkelig lukket inde. Nu kommer Mitchelton-Scott og tager føringen. Sam Bennett sidder langt nede med Mørkøv. 

3

Tre kilometer tilbage

Sunweb kommer også frem nu. De kører naturligvis for Max Kanter i dag. Han har også vist gode takter i spurtene. 

4

Cavagna med vil føring

Quick Steps Remi Cavagna har nu taget en vild føring i fronten af feltet. Quick Step gør virkelig meget for at holde tempoet højt!

6

Sidste omgang

Udbryderne bliver hentet her, hvor feltet kører ind på sidste omgang. Magnus Cort sidder med tre ryttere omkring sig i fronten af feltet. 

7

Udbruddet svinder

Nu har feltet så godt som hentet udbruddet. Det er blot to-tre sekunder, der skiller dem fra feltet nu, hvor Quick Step har hele holdet i fronten. 

12

To omgange tilbage

Feltet har virkelig skruet op for tempoet, og de har på den seneste omgang skåret en del af udbruddets forspring. Det er nede på 12 sekunder nu. 

14

Udbrud øger

De fire mand i front har fundet et ret godt tempo. De er nu godt et halvt minut foran feltet. De har det dog stadig i fin snor med 14 kilometer til. Sprinterholdene vil bestemt ikke lade den her chance passere. 

17

Tre omgange tilbage

Rytterne passerer nu målstregen for tredje gang. Dermed er der tre omgange tilbage på rundstrækningen. Det er UAE, BORA og Quick Step, der leder feltet. Det er også de tre hold, der har de klart bedste sprintere i form af Philipsen, Ackermann og Bennett. 

18

Kvartet i front

Der er lige nu fire ryttere, der har etableret et fint udbrud. Smit, Wellens, Serrano og Gruzdev har nu 15 sekunder ned til feltet. 

23

Astana lykkedes ikke

Astana nåede ikke at hente Wellens og Smit inden den indlagte spurt. Det var et ret interessant forsøg, men Vlasov må altså nøjes med sin 11. plads i klassementet. 

25

Astana jagter top-10

Vlasov ligger lige nu nummer 11 i klassementet. Han er to sekunder efter Valverde. Derfor har Astana sat sig frem, fordi der er om få kilometer kommer en indlagt spurt, hvor der kan hentes tre bonussekunder.