Fodbold

Belgien - Danmark

Danmarks fodboldlandshold tabte 4-2 til Belgien i gruppefinalen i A-rækken i Nations League.

Danmark blev derfor nummer to i sin Nations League-gruppe, hvor den ekstra mulighed for at kvalificere sig til VM-slutrunden i 2022 glippede.

Belgien - Danmark (4-2)

3' Youri Tielemans (1-0)

17' Jonas Wind (1-1)

57' Romelu Lukaku (2-1)

69' Romelu Lukaku (3-1)

87' Selvmål af Chadli (3-2)

88' Kevin De Bruyne (4-2)

SLUT

Dansk nederlag - følg reaktionerne på sport.tv2.dk

Tak, fordi I fulgte med i liveopdateringen fra Danmarks nederlag til Belgien. Her på sport.tv2.dk kan du få reaktioner fra kampen samt også senere se Flemming Tofts karakterbog på de danske landsholdsspillere. God aften. 

Kommentar

Olsen:

Hvor er det dog typisk dansk. Når det endelig gælder så kan vi ikke en skid :-(

SLUT

Flemming Toft: - En times ros er desværre ikke nok

- En god time i København - 0-2. En god time i Leuwen - 1-3. En times ros er desværre ikke nok til fodboldtoppen. Men der kan tages meget med videre. Kasper Hjulmand drømte stort på forhånd, det skal han ikke kritiseres for. Men virkeligheden blev en anden. Og 2-4 fortæller, at helaftensfilmen holder til rulleteksterne kører over skærmen. Uopmærksomhed gav plads til det vitale belgiske mål til 2-1. Nøjagtig som vi så det ved Islands scoring i Parken. Ærgerligt, for i det store hele spillede tre fjerdedele af forsvaret 60 gode minutter. Men tilbage står, at der gik fire mål ind. Opmuntringerne var det danske spil i cirka en time med tålmodighed, kløgt, selvtillid og variation. Og chancerne blev skabt, lyder analysen fra TV 2 SPORTs fodboldkommentator Flemming Toft.

SLUT

Dansk nederlag i Belgien

Danmark taber med 4-2 til Belgien. Lukaku blev dobbelt målscorer og gjorde det rigtig svært for Danmark efter en ellers god åbning på anden halvleg. Dermed slutter Danmark som nummer to i Nations League-gruppen, der bliver vundet af Belgien.

91'

Belgisk udskiftning

Belgien skifter ud. Vertonghen erstattes af Boyata i slutfasen.

90'

To tillægsminutter

Tillægstid er der ikke meget af. Kun to minutter lagt til. 

87'

MÅL TIL BELGIEN! 4-2: Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne scorer lige efter det danske mål til 4-2. Flot kontrolleret spark over i det lange hjørne forbi en sagesløs Kasper Schmeichel. Belgien kommer for let til den store chance, hvor danskerne dækker for dårligt op.

87'

MÅL TIL DANMARK! 3-2 Selvmål af Chadli

Wauw! Mål til Danmark. Selvmål af Belgien. Bolden glider under foden på Courtois efter en aflevering fra Chadli.

84'

Andersen er uskarp i det danske opspil

Danmark angriber med mange spillere og jagter en reducering mod et lavtstående belgisk mandskab. Lucas Andersen laver dog to fejl i træk, der ødelægger det for Danmark. En fejlaflevering mod Christian Eriksen, og derefter begår AaB'eren frispark.

82'

Udmærket dansk mulighed blokeret til hjørnespark

Fin diagonalbold fra Eriksen til Mæhle, der kommer i et godt løb over venstresiden. Indlægget bliver sendt af sted og Braithwaite kommer til en god mulighed, som Belgien igen for afværget til et hjørnespark. Men danskerne har ikke været skarpe på standardsituationerne og får endnu engang intet ud af dem.

79'

Danskerne kommer ikke til de store muligheder

Danskerne forsøger at kombinere sig igennem på den sidste tredjedel. Eriksen som omdrejningspunkt. Danskerne får hjørne, men evner ikke at blive farlige. Det ender med et frispark til Belgien begået af Simon Kjær.

78'

Indlæg uden kvalitet fra Danmark

Danmark forsøger sig med lidt flere tidlige indlæg, men de mangler kvalitet. Mathias Jensens indlæg er for hårdt og ryger ud bag Belgiens baglinje. 

76'

Danmark skifter ud

Lucas Andersen kommer ind for at erstatte Yussuf Poulsen. Også Belgien bytter ud. Hazard ud og ind med Foket.

74'

Belgien lukker godt ned for de danske angreb

Danmark har brug for tre scoringer for at blive gruppevinder, og det virker meget usandsynligt. Danskerne forsøger dog stadig at arbejde sig tilbage i kampen, men den kompakte defensiv har danskerne svært ved at spille sig igennem her efter pausen.

71'

Dansk udskiftning

Lige efter målet bliver Mathias Jensen skiftet ind i stedet for Thomas Delaney.

69'

MÅL TIL BELGIEN! 3-1: Romelu Lukaku

Lukaku gør det igen! Den belgiske målmaskine søger igen det gode rum i feltet, hvor han tvinger sig foran Simon Kjær på et indlæg fra højresiden, og så pander Inter-bomberen den i nettet til 3-1. Verdensklasse af Lukaku.

69'

Andreas Christensen i græsset

Andreas Christensen begår frispark på Kevin De Bruyne - danskeren slår sig dog mest i duellen, da han bliver ramt i ansigtet, så han skal lige sunde sig lidt.

67'

Danmark dominerer mod verdens nummer et

Danmark er meget på bolden i denne periode, hvor Belgien har trukket sig længere tilbage på banen. Danmark spiller bolden fornuftigt rundt, og alle de hvidklædte danskere er skubbet højt op på den belgiske banehalvdel. 

65'

Stor dansk chance - flot teknik og indlæg fra Daniel Wass

Wass med en forrygende tæmning efter et vidunderligt sideskifte, og indlægget fra Valencia-danskeren er også sendt rigtig godt ind i feltet til en fremadstormende Yussuf Poulsen, der lige mangler en centimeter eller to til at kunne heade bolden mod mål. Hovedstødet går i stedet forbi Courtois mål.

60'

Danmarks bagud trods god åbning på anden halvleg

Det var en ærgerlig udvikling, da Danmark ellers var åbnet med det bedste spil i det første kvarter af anden halvleg.