Sport

OL vender tilbage til TV 2

TV 2 har købt OL-rettigheder af Discovery og dækker De Olympiske Vinterlege 2022 og De Olympiske Lege 2024 sammen med DR.

Verdens største sportsbegivenhed, OL, er tilbage på TV 2s kanaler i årene 2022 og 2024, hvor De Olympiske Lege dækkes sammen med DR.

Det drejer sig om vinter-OL i Beijing 2022 og De Olympiske Lege Paris 2024, som derfor blandt andet kan følges på TV 2s kanaler og på TV 2 PLAY.

- De Olympiske Lege er verdens største event, der følges af milliarder af mennesker i hele verden – og som også samler danskerne, som vi oplevede det senest i Rio i 2016 og i London i 2012. De Olympiske Lege er et væld af sportsbegivenheder, og vi er superglade for, at vi sammen med DR kan præsentere OL for danskerne i 2022 og 2024.

- Særligt høje er vores forventninger til De Olympiske Lege i Paris, som ligger så tæt på – og uden tidsforskel til – Danmark, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen.

Den mest intensive OL-dækning på TV 2s kanaler nogensinde

Siden de seneste Olympiske Lege har TV 2 markant udvidet sit sportstilbud til danskerne med nye rettigheder og via en ekstra sportskanal, TV 2 SPORT X, samt en lang række live-kanaler på TV 2 PLAY.

Og alle disse platforme kommer i brug, når dækningen af OL skal i gang.

- De Olympiske Lege er slaraffenland for sportselskere, og begivenheden passer perfekt til TV 2 med vores brede hovedkanal, to sportskanaler og mange live-kanaler på TV 2 PLAY.

- TV 2s dækning af de kommende Olympiske Lege bliver den mest intensive nogensinde for de danske seere og streamere, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

OL er – med afstand – årets mest sete sportsbegivenhed i de år, hvor De Olympiske Lege finder sted og dækkes på nationale kanaler.

Ved de seneste Olympiske Lege i Rio brugte hver dansker mere end 20 timer på at følge OL i tv.