Fodbold

Følg de store fodboldbrag fra LaLiga her

Du kan se Osasuna mod Real Madrid på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Der er flere store brag i LaLiga denne lørdag, hvor både Barcelona og Real Madrid skal i aktion.

Barcelona 4 - 0 Granada

Osasuna 0 - 0 Real Madrid

Slut

Livebloggen lukker ned

Dermed lukker livebloggen ned for i dag. Vi er tilbage søndag, hvor der er ni kampe på programmet fra Serie A og LaLiga.

Slut

Der kommer ikke flere chancer - kampen slutter 0-0

Der kom altså ikke nogen scoringer i opgøret mellem Osasuna og Real Madrid. Real Madrid skuffer mod et mandskab, som man - på trods af en dårlig bane - kunne forvente, at de ville slå.

90'

Der er lagt tre til de 90 minutter. Det betyder, at der stadig er noget tid at gøre med.

88'

Benzema får igen bolden i kassen - men der er offside

Real Madrid kommer frem til en chance og får også bolden i kassen. Men igen er Karim Benzema offside. Målet er annulleret.

86'

Real Madrid er nu gået frem til at slå høje indlæg i Osasuna-feltet, men der bliver bolden bare headet væk.

85'

Fem minutter tilbage

Der skal snart ske noget ekstraordinært, hvis Real Madrid skal have mere end ét point med fra den her kamp.

De har ikke haft de helt store chancer, men de kan komme her til slut.

80'

Real Madrid har sat tempoet op, men de kommer ikke frem til de helt store afslutninger. Der er 10 minutter tilbage. Det begynder at brænde på nu.

78'

Det ser ud til, at Real Madrid er gået frem til at spille med to angribere i frit med en 4-4-2 med en diamant på midten.

74'

Luka Modric bliver spillet fri på højre side, hvor han slår et indlæg. Bolden bliver dog bokset væk af Osasuna-keeperen.

Imens foretager Real Madrid to udskiftninger. Eden Hazard og Luka Modric forlader banen, imens Mariano Diaz og Isco kommer ind.

70'

Roberto Torres fra Osasuna kommer til en stor mulighed, hvor han forsøger at halvflugte til bolden i feltet. Men spanieren placerer den over Courtois' mål.

70'

20 minutter tilbage

Man kan fornemme, at Real Madrid presser mere og mere på i kampen nu. De ved godt, at det er ved at være tid til, at de skal slå til.

66'

Alt imens jeg skrev dette, kan vi netop se, at det er begyndt at se igen. Det bliver interessant at se, hvor meget det kommer til at betyde for resten af kampen.

64'

Det er stoppet med at sne her i anden halvleg, og der er forsvundet en del af sneen fra banen også. Det betyder, at Real Madrid er mere dominerende, da de kan spille den mere rundt og kombinere, end de kunne i første halvleg.

62'

Real Madrid har haft bolden, siden Benzema fik annulleret sit mål. Osasuna forsøger at løbe afsted i en kontra, men bliver stoppet af Sergio Ramos.

60'

Benzema for skrabet bolden i mål - men der er offside

Franskmanden nåede at juble, men hans mål, som han fik skrabet i kassen, da han lå på græsset, blev annulleret. Der var korrekt dømt offside.

57'

Osasuna kommer frem til en afslutning, hvor det er Ruben Garcia, der har sneget sig frem i feltet. Vasquez er ikek tæt i sin markering, og Garcia kommer til en afslutning, der dog ryger over mål.

54'

Ekspert storroser tæmning: - Fuldstændig vanvittigt

Marco Asensio har netop haft en elegant førsteberøring, der gav en stor Real Madrid-mulighed.

- Det er fuldstændigt vanvittigt. Han kommer i fuld galop og har ryggen til bolden, og alligevel får han tæmmet den, siger fodboldekspert Andreas Laudrup.

47'

Første Real Madrid-chancen

Luas Vasquez kommer godt frem på højrekanten, hvor han slår et farligt indlæg. Osasuna-keeperen parrerer bolden, slår den ud i feltet, men den bliver sparket væk.

45'

Anden halvleg er i gang

Så er de sidste 45 minutter sparket i gang. Der er ikke foretaget nogen udskiftningerne på nogen af holdene.

Pause

Der var intet lagt til i første halvleg, der slutter 0-0. Spillerne kan nu tage en pause, inden de skal tilbage i anden, hvor der forhåbentlig er flere chancer.

Første halvleg har dog båret bræg af sne og sjap, der har ødelagt og sænket hastigheden i spillet.