Tennis

Clara Tauson-Daniela Seguel

Første runde blev endestationen for Clara Tauson ved WTA-turneringen i colombianske Bogota, efter hun tabte til chilenske Daniela Seguel i tre sæt. 

Clara Tauson-Daniela Seguel 6-3, 3-6, 2-6

Slut

Tauson ude af WTA-turneringen i Bogota

Så gik den ikke længere for danske Clara Tauson, der taber sin kamp i 1. runde med 6-3, 3-6, 2-6. Det så virkelig godt ud efter første sæt, men herefter gik det helt galt. Seguel fik styr på sin forhånd, og det havde Clara Tauson mildest talt svært ved at håndtere. Ærgerligt. 

15-40*

Tauson sender bolden ud, og vi er fremme ved to nye matchbolde til Daniela Seguel. 

0-15*

Baghånden svigter igen. Danskeren sender bolden langt ud. 

2-5

Clara Tauson holder minsandten serv og holder sig for en stund i live ved WTA-turneringen i Bogota. Men hun er altså stadig nede med to breaks, og Seguel mangler kun et enkelt parti, før sejren er i hus. 

*40-40

Danskeren redder to matchbolde. Lad os se, om det nu kan lade sig gøre at holde serv. 

*40-A

Tauson fejler med forhånden, og Daniela Seguel har nu matchbold. 

*40-40

Tauson laver igen en dobbeltfejl. Hendes 11. i kampen. 

*40-30

Clara Tauson holder sig i live, men hun virker opgivende. Ikke meget peger i retning af et dansk comeback. 

1-5

Daniela Seguel bevarer koncetrationen og holder serv. Chileneren er nu bare ét parti fra at spille sig videre til 2. runde og sende Clara Tauson ud i mørket. 

Spørgsmål

Lise:

At serve burde man ikke have problemer med. Det er det man gør mest i tennis. Svarer til en kok der ikke kan skære brød ud

Svar:

Det er vel også det, der gør tennis så interessant og underholdende. Det havde - i min optik - været til den kedelige side, hvis ingen havde problemer med sin serv. 

//Christopher, TV 2 SPORT

30-15*

Tauson kaster ikke håndklædet i ringen. Danskeren trykker sin baghånd godt ned i hjørnet - helt uden chance for Seguel. Igen en lille dansk åbning. 

1-4

Dobbeltfejl fra Tauson. Nu ser det unægteligt svært ud. Hun havde spillet sig ved en lille åbning, da hun brød Seguels serv, og det så også godt ud i det efterfølgende parti. Men det blev der lavet om på. 

*40-A

Det er simpelthen for sløset, Tauson. Danskeren forsøger sig med en stopbold, men den er ikke i nærheden af at nå over nettet. Breakbold igen til Seguel. 

*40-40

Ikke uheldigt for Clara Tauson. Seguel spiller sig frem til en god mulighed ved nettet, men flugtningen når aldrig over på Tausons banehalvdel. 

*40-A

Vi har været der før, og nu er vi der igen: Breakbold til Seguel. Tauson har slet ikke styr på sin baghånd og sender den ud over sidelinjen. 

*40-40

To ærgerlige fejl fra Tauson, og så er der igen problemer i eget serveparti. 

*40-15

Tauson får trykket Seguel langt ned bag baglinjen og presser sin modstander til fejl. Dejligt at se. 

*30-0

Nu kan Tauson pludselig det hele igen. Danskeren disker op med en smuk stopbold, som chileneren ikke er i nærheden af at kunne nå. 

1-3

Tauson får vigtigt break

Ja, ja. Tauson er ikke færdig endnu, og Seguel kan også lave fejl. Danskeren bryder tilbage og er nu kun nede med ét break. Det er ikke slut, det her. 

40-30*

Dobbeltfejl fra Seguel og breakbold til Tauson. Nu skal den være der.