Tennis

Sådan kæmpede skadet Tauson sig til sejr

Clara Tauson blev skadet undervejs, men formåede alligevel at besejre Liudmila Samsonova i første runde af WTA-turneringen i Charleston.

Du kan (gen)læse herunder, hvordan det gik til.

Clara Tauson - Liudmila Samsonova (6-3, 6-3)

Clara Tausons point står altid først. * angiver, hvem der server.

Stil spørgsmål
SLUT

Spørgsmål

it-luffe:

tak for en god live dækning

Svar:

Selv tak - dejligt at I er så mange, der følger med. Vi håber, I er klar igen, når Clara Tauson skal i kamp næste gang - det bliver formentlig onsdag aften efter vores kommentatorers informationer. Vi vil naturligvis gøre, hvad vi kan for, at opgøret bliver vist på vores kanaler. 

Følg med på sport.tv2.dk, hvor vi selvfølgelig bringer det seneste nye.

God aften til jer alle og tak for i dag :-)

//Maja Bjerg, TV 2 SPORT

SLUT

- Jeg er virkelig, virkelig glad for, hvordan jeg kæmpede i dag. Jeg spillede solidt, synes jeg, selvom hun servede godt.

- Jeg var glad for de dueller, vi havde. I de lange dueller følte jeg mig som den bedste i dag, så det er jeg selvfølgelig glad for, lyder det fra Clara Tauson i interviewet lige efter kampen.

*6-3

Tauson vinder

Den er hjemme. Clara Tauson vinder 6-3 6-3. Wow. Det var svært at tro, da hun for kort tid siden modtog behandling i knæet.

*40-0

Matchbold til Tauson!

- Hvor er det en fantastisk historie, hvis hun slider sig videre nu, lyder det i kommenteringen.

*30-0

To bolde fra sejren for Clara Tauson. Skal danskeren tage den her?

5-3*

Russer tydeligt frustreret efter brud

Servebrud fra Clara Tauson! Russeren er tydeligt frustreret og slår bolden i jorden! 5-3 til Clara Tauson. Hold da op, danskeren er kommet stærkt tilbage fra den behandling.

40-40*

Man skulle næsten tro, at min computer sendte den samme opdatering ved en fejl. Men det er ikke tilfældet - Liudmila Samsonova laver bare mange dobbeltfejl. Her laver hun endnu en.

15-40*

Liudmila Samsonova er i offensiven. Hun sender Clara Tauson ud at løbe og presser hende maksimalt. Godt russisk spil, selvom serverne driller hende.

15-15*

Liudmila Samsonova laver endnu en dobbeltfejl - hendes tiende i den her kamp.

*4-3

Et es fra Clara Tauson! Bolden hopper helt skævt, og derfor rammer Liudmila Samsonova den ikke. Dermed holder den 18-årige dansker sin serv endnu en gang.

*40-40

Liudmila Samsonova slår en flot returneringen, som Clara Tauson trods anstrengelser akkurat ikke kan nå. Så bliver der alligevel spænding i det her parti. 40-40.

*40-15

Clara Tauson får en god serv af sted og er hurtigt over returneringen ved nettet. Sikkert point til danskeren. Flot, flot spil.

*15-0

Sådan gik det til, da Clara Tauson slog knæet under en duel. Heldigvis er danskeren tilbage på benene.

3-3*

Sikke da en serv fra Liudmila Samsonova. Hun har altså fået smækket et par imponerende server af sted her i andet sæt. Med denne vinder hun sjette parti her i andet sæt og udligner til 3-3.

15-40*

Lige nu går det stærkt for Liudmila Samsonova. Hun bringer sig hurtigt foran 15-40 i eget serveparti.

*3-2

Tauson vinder parti lige efter behandling

Liudmila Samsonova slår bolden i nettet fra en ellers god position tæt på nettet. Fedt for Clara Tauson, der dermed vinder partiet.

*AD-40

Så er der fordel til Clara Tauson! Stærkt af danskeren, der længe modtog behandling. 

*40-40

Clara Tauson er i gang igen, og mellem duellerne hopper hun lidt rundt for at få gang i kroppen igen. Hun sender en forhånd helt ned på linjen. Flot af danskeren, der igen bringer sig på 40-40.

*40-AD

- Kan hun overhovedet bevæge sig med al den forbinding?, spørger Henrik Jensen i kommenteringen.

- Ellers må hun klippe det op, svarer Tine Scheuer-Larsen.

Danskeren agter at fortsætte. Hun varmer op igen nu.

*40-AD

Der er tale om en dobbelt medical timeout, fordi der er to skader - den blødende hudafskrabning og knæskaden. Lige nu binder de Clara Tausons knæ ind.