Fodbold

Barcelona - Villareal

VILLAREAL 1 - 2 BARCELONA

  • 1-0: Samuel Chukwueze (26')
  • 1-1: Antoine Griezmann (28')
  • 1-2: Antoine Griezmann (35')
SLUT

Barcelona vinder med 2-1

Og der kommer ikke flere chancer i kampen. Barcelona overvinder en chokstart, hvor de kom bagud med 0-1. Griezmann-mål betød dog, at Barcelona kom tilbage og vandt kampen med 2-1.

90+4'

Vi går ind i kampens sidste minut. Villareal skal have bolden, hvis de skal skabe det mindste spænding, men det kræver, at de får bolden. Og det har de ikke lige nu.

90+2'

FC Barcelona har nu sendt flere mand ned på sin egen banehalvdel for at forsvare sejren hjem.

Ousmane Dembele er den eneste, der er fremme for Barcelona. Han skal udnytte sin fart, hvis han får muligheden.

90+1'

Kampens dommer har lagt fem minutter til. Dermed er der stadig fire minutter tilbage for Villareal.

86'

Tiden er ved at løbe ud Villareal. De får dog et frispark på kanten af feltet, som Gerard Moreno kommer til og laver et lille saksespark.

Den ender dog med at være lidt slatten.

83'

Misser stor chance

Barcelona slår til mod Villareal i en omstilling, hvor det ender med, at Frenkie de Jong kommer alene med Asenjo i målet. Hollænderen lobber den, men den ryger forbi mål.

81'

Villareal kommer frem til et farligt hjørnespark, som Marc Andre ter Stegen ender med at bokse væk. De kommer tættere og tættere på mod Barcelona.

79'

Antoine Griezmann får ikke mulighed for at fuldende sit hattrick. Han er netop blevet skiftet ud og erstattet af Ousmane Dembele.

77'

Gerard Moreno kommer til en chance for Villareal, og selvom de er en mand i undertal, har det endnu ikke givet dem problemer med at bryde igennem.

Morenos forsøg går dog forbi mål.

73

Nyt frispark mod Messi

Endnu en gang er Villareal-spillerne ude med riven mod Lionel Messi.

Han kommer i en løbeduel mod Pau Torres, der sender en hånd i ansigtet på argentineren.

65'

Rødt kort efter frispark på Messi

Arbejdsbetingelserne er nu blevet endnu svære for Villareal. Manuel Trigueros har nemlig fået et direkte rødt kort efter en hård tackling på Messi.

- Det er dumt. Det er en fuldstændig ufarlig situation. Han hæver benet, og det er voldsomt. Jeg kan godt lide ham, at dommeren giver ham det røde kort resolut, siger fodboldekspert Jakob Michelsen.

63'

Villareal tæt på ny overraskende scoring

Villareal kommer til en stor chance, men Marc Andre ter Stregen redder i målet. Det var tæt på, at det igen var helt lige i kampen.

58'

Messi vil også være med nu. Han forsøger sig først med en afslutning, inden han forsøger at kombinere med Roberto. Han kan dog ikke nå bolden.

56'

Ny stor chance til Griezmann

Sergi Roberto kommer fri på højrekanten og slår et indlæg mod Griezmann. Franskmanden får dog ikke helt ramt på bolden og kan ikke fuldende sit hattrick - endnu.

52'

Villareal forsøger at kombinere sig igennem Barcelona-forsvaret og dermed komme ind i feltet. Men de bliver stoppet lidt på kanten.

50'

Antoine Griezmann har fået kampens første advarsel efter en hård tackling på Samiel Chukwueze, der scorede kampens første mål.

47'

Anden halvleg er i gang, og det er igen med Barcelona i boldkontrol.

45'

Barcelona skifter ud i pausen

FC Barcelona har skiftet ud i pausen, hvor Sergio Roberto erstatter Sergino Dest.

Pause

Barcelona fører ved pausen

FC Barcelona er foran med 2-1 efter de førte 45 minutter. Det sker efter en chokstart, hvor de kom bagud med 0-1.