Sport

Jan Ø. og Stine Jørgensen har fået tvillinger

Håndboldspilleren Stine Jørgensen fødte i weekenden tvillinger. Det fortæller hendes mand, Jan Ø. Jørgensen.

Efter et halvt års håndboldpause har Stine Jørgensen igen fået hænderne fulde.

Det samme har hendes mand, Jan Ø. Jørgensen, der indstillede sin internationale badmintonkarriere i efteråret 2020.

Lørdag fødte Stine Jørgensen nemlig tvillinger, fortæller den nybagte far på Instagram.

- Hugo & Lulu 15.5.2021, skriver Jan Ø. Jørgensen til et billede af familien, der er vokset til dobbelt størrelse.

Stine Jørgensen har ikke spillet for sin tyske klub Bietiegheim siden december 2020, hvor hun i en pressemeddelelse fortalte, at hun var gravid. Ved samme lejlighed gjorde hun det klart, at hun agter at genoptage karrieren.

- Jeg er enormt glad og ser frem til den kommende tid. Jeg vil takke de ansvarlige i SG BBM Bietiegheim, som virkelig har støttet mig i denne situation. Jeg vil støtte holdet så godt, jeg kan på min egen måde. Jeg planlægger at komme tilbage på banen efter min graviditet, udtalte Stine Jørgensen.

Jan Ø. Jørgensen bliver også i sportens verden, selvom han indstillede sin internationale karriere ved Denmark Open 2020 og ser frem mod den danske Final 4 i juni som det endegyldige punktum på en glorværdig karriere. Jan Ø. Jørgensen går trænervejen som assistent for Vendsyssel i næste sæson.