Håndbold

Odense-Viborg

Første kamp i finaleserien om DM-guldet i kvindernes håndboldliga endte med en sejr til Odense Håndbold, der endnu har sit første danske mesterskab til gode. 

Fynboerne er nu kun en sejr eller en uafgjort mod Viborg fra at sikre sig guldet. 

Slut

- Det var fedt endelig at have publikum. Det var virkelig en fed kamp. 

- Det var dårligt af os, at vi lukkede dem ind i kampen, men derfra havde vi styr på det og sikrede sejren, siger Rikke Iversen til TV 2 SPORT. 

Slut

Odense vinder stort over Viborg

Til taktfaste klapsalver lyder haluret for sidste gang i Odense Idrætshal. Hjemmeholdet tager en sikker sejr på 28-20 og bringer sig foran med 1-0 i finaleserien på tre kampe. Hvis Odense vinder eller spiller uafgjort i den næste kamp, er de danske mestre. Vinder Viborg skal kampen ud i en tredje og afgørende kamp. 

58' 26-20

Line Haugsted stiger til vejrs, men brager bolden et godt stykke forbi mål. De har ikke fået det til at fungere, efter de lavede et flot comeback i indledningen af 2. halvleg. 

57' 26-20

Rikke Iversen lukker kampen. Stregspilleren samler en løs bold op og scorer sikkert. Hun har spillet en stor kamp i dag. 

55' 25-19

Det ligner mere og mere en Odense-sejr. Althea Reinhardt redder flot, og hollandske Groot fremtvinger et straffekast. Landsmandinden Abbingh scorer sikkert. Fynboerne er foran med seks mål, og der resterer mindre end fem minutter. 

54' 24-19

Lois Abbingh scorer, og Odense er nu foran med fem, og det er med kun seks minutter tilbage. Viborg er desuden to spillere i undertal. Av. 

53' 23-19

Moa Högdahl forsøger sig fra spids vinkel, men den redder Atlhea Reinhardt. I den anden ende nedlægger svenskeren Sara Hald. Straffekast til Odense og udvisning til Högdahl. 

51' 23-19

Det er en enormt rodet kamp i disse minutter. Begge hold har svært ved at finde de gode angreb frem. Men det er til Odenses fordel, da de lige nu nærmer sig en sejr i første finalekamp. 

49'

Nycke Groot stopper en viborgensisk kontra med et forrygende tilbageløb. Hollænderen griber bolden med én hånd. Imponerende. 

46' 22-17

Sara Hald står HELT fri på stregen. Hun modtager bolden og har ingen problemer med at sende den ind bag Anna Kristensen. Odense har scoret ni mål fra stregen. Viborg har ikke scoret et eneste. 

46' 21-17

Kristina Jørgensen sendes ud i to minutter. Det kan blive rigtig, rigtig dyrt for Viborgs chancer for at komme tilbage i kampen. 

45' 21-17

Viborgs forsvar har igen store problemer med at styre Rikke Iversen, der nemt spilles fri til at kunne score sit sjette mål i kampen. Begge hold er begyndt at spille med bredden nu. 

42' 20-16

Rikke Iversen spilles fri på stregen og scorer sikkert. Odense er i kontrol nu. 

41' 19-16

Et kaotisk angreb fra Viborgs side. De smider bolden væk, og Odense har nu muligheden for igen at komme foran med fire, som tilfældet var ved pausen. 

40' 19-16

Mie Højlund stiger til vejrs, og den danske landsholdsspiller sender flot bolden ind bag Anna Kristensen. Odense igen foran med tre. 

39' 18-16

Kristina Jørgensen omsætter et straffekast og scorer sit ottende mål i kampen. 

39' 18-15

Så skal jeg da lige love for, at Odense har fået gang i scoringsmaskinen igen. Fynboerne sætter tempo på og scorer tre hurtige mål i træk. Hjemmeholdet igen foran med tre. 

36' 16-15

Kamilla Larsen får chancen igen på stregen - og denne gang scorer hun. Den rutinerede stregspiller sætter en stopper for en ni minutter lang scoringspause. 

36' 15-15

Kamilla Larsen brænder på Anna Kristensen, og Carin Strömberg udligner. Odense har endnu ikke scoret i 2. halvleg, og det har Viborg altså udnyttet til at komme helt tilbage i kampen. Vild udvikling. 

35' 15-14

Uha. Anna Kristensen har muligheden for at udligne på et tomt mål, men Viborg-keeperen sender bolden forbi.