Fodbold

Skadede profiler og kæmpe chancer: Sådan vandt Chelsea Champions League

Chelsea vandt Champions League med en sejr på 1-0 over Manchester City.

Kampen bød blandt andet på en masse chancer og meget bedrøvede profiler, der måtte forlade banen med skader.

Her kan du (gen)læse, hvordan kampen forløb.

Manchester City - Chelsea (0-1)

  • 42': 0-1, Kai Havertz
Stil spørgsmål
SLUT

Vi lukker ned for livebloggen nu, men følg endelig med på sport.tv2.dk, hvor vi i løbet af aftenen og i morgen bringer en masse reaktioner på kampen.

Tak, fordi I fulgte med.

SLUT
SLUT

Sikke en fest Chelsea-spillerne har lige nu. De har fået overrakt trofæet, og de hopper og danser, mens der er fyrværkeri i baggrunden.

SLUT

Nu har vi Chelsea-spillerne på medaljeskamlen. Ikke overraskende er smilene store hos Andreas Christensen og kompagni.

SLUT
SLUT

Manchester City modtager sølvmedaljerne. Der er ikke mange smil på medaljeskamlen lige nu.

Imens danser Chelsea-spillerne ved siden af skamlen - de har en fest.

SLUT

Lige nu bliver der gjort klar til præmieoverrækkelsen i Portugal. Lige nu klapper spillerne af dommerne, som skal modtage deres bevis.

SLUT

Kommentar

Oliver:

Kæft, hvor var det en stor præstation af 'AC'. Iskold, kæmpe overblik og usvigeligt sikker. Fandme stærkt at gå ind og erstatte en legende som Thiago Silva, uden at det ødelægger noget i forsvaret. EM kan bare komme an!

SLUT
SLUT
SLUT

Chelsea vinder 1-0. De mørkeblå spillere er ellevilde, mens Manchester City-spillerne er grædefærdige. Det er store følelser lige nu.

96'

Chelsea vinder Champions League

Kampen er slut! Chelsea overlever Manchester Citys skydetelt - også selvom Riyad Mahrez' var centimeter fra at udligne kort før slutfløjt.

Det holdt hårdt for London-klubben til sidst, men det ender med en 1-0-sejr til Chelsea, der for anden gang i historien har vundet Champions League.

96'

Igen er det 'AC', der leverer en flot aktion i Chelsea-forsvaret. Gabriel Jesus udfordrer, men danskeren gennemskuer hans finte og får bolden sendt til indkast.

93'

Det er noget af et skydetelt lige nu - men indtil videre er det uden held for Manchester City. De engelske mestre kæmper dog ihærdigt for at få udlignet i de døende minutter.

92'

Der er lagt mindst syv minutter til. Spændende om Chelseas 1-0-føring holder i de sidste minutter.

89'

'AC' med vigtig aktion

Andreas Christensen med en meget afgørende situation! Manchester City får sendt bolden ind i feltet, men danskeren får afværget Phil Fodens forsøg. Stærkt af danskeren.

87'

Spørgsmål

Ylva:

Hvem spiller bedst pt?

Svar:

Hej Ylva.

Begge hold spiller egentlig meget god fodbold lige nu, men det er primært Manchester City, der er på bolden. Det er tydeligt at mærke, at de jagter udligningen, men de er ved at have travlt. Der eksisterer tre minutter af den ordinære spilletid.

//Maja Bjerg, TV 2 SPORT

86'

Bolden er primært på Chelseas banehalvdel lige nu - hold da ferie hvor de lægger pres på. Lige nu er det Kyle Walker, der sender en fantastisk bold ind i feltet, men desværre for Manchester City når ingen af de lyseblå spillere frem til den.

84'

Manchester City forsøger at finde løsningerne, men indtil videre uden held. Chelsea har stået godt i defensiven, som de lyseblå har haft meget svært ved at bryde op for.

82'

Spørgsmål

Jacob:

Kan kampen ende 1-1 og i så fald: hvem vinder?

Svar:

Hej Jacob.

Tak for dit spørgsmål. Ja, det kan den sagtens - hvis kampen ender uafgjort, skal der forlænget spilletid til og eventuelt en straffesparkskonkurrence, hvis det stadig ikke er afgjort.

Nu må vi se, hvad det ender med :-)

//Maja Bjerg, TV 2 SPORT