EM fodbold

Seneste nyt fra EM's fjerde dag

Per Thøstesen har i mange år været kok på det danske landshold. (arkivfoto)

Slut på EM's fjerde dag

EM's dag fire er slut. Vi er tilbage i morgen.

Denne liveblog opdateres ikke længere.

Eriksen har fået pizza

Landsholdets kok, Per Thøstesen, gør sit for at få et smil frem på Christian Eriksens læber, mens han ligger på Rigshospitalet. Han har nemlig sendt lidt gourmetmad i retningen af Eriksen. Det fortæller han i en story på sin Instagram-profil.

- Vi skal prøve at se, om vi kan få humøret lidt tilbage. Og derfor starter vi med lidt pizza på grillen i dag. Christian er allerede træt af hospitalsmaden, så han har fået sendt sin lige nu. Så alt er godt.

De Bruyne træner med Belgien

Den belgiske superstjerne Kevin de Bruyne, der har været ude med en skade siden Champions League-finalen mod Chelsea, træner her til aften for første gang med det belgiske landshold. Det skriver det belgiske medie HLN, der ligledes bringer en masse billeder af De Bruyne, de render rundt med de resterende belgiere og træner. Dermed tyder meget på, at Belgien har De Bruyne til rådighed torsdag aften mod Danmark. 

UEFA-vicepræsident afviser pres på danske spillere

Præsidenten for det polske fodboldforbund, PZPN, der også er vicepræsident i Det Europæiske Fodboldforbund, UEFA, benægter over for et polsk medie, at UEFA skulle have presset på for at få den afbrudte kamp genoptaget så hurtigt som muligt.

- Det er noget vrøvl. (...) Jeg ved ikke, hvilken løsning der ville have været den bedste i kampen mellem Danmark og Finland, fordi der er ikke én god løsning. Men at sige, at UEFA tænker på penge, og at UEFA lagde pres på, det er utrolig uretfærdigt og forkert. (...) Ingen beslutning er let eller enkel, men der var ingen, der tvang nogen til noget, siger Zbigniew Boniek ifølge sport.pl til przegladsportowy.pl.

Anders Christiansen er blevet far

Landsholdsspilleren Anders Christiansen er blevet far, og derfor var han ikke på træningsbanen i EM-lejren mandag, skriver B.T.

Senere mandag aften har Dansk Boldspil-Union (DBU) bekræftet den glædelige nyhed.

Bevægelse vil gøre Kjær til anfører i AC Milan

Simon Kjær bliver hyldet for sin tapre indsats, da Christian Eriksen kollapsede. Nu ønsker fans i Milano, at han bliver kaptajn for klubben. Hashtagget #kjaercapitano trender blandt andet på Twitter.

Flere italienske medier skriver, at klubben overvejer at gøre Kjær til anfører. 

Så er den åbne del af træningen slut. Træningen fortsætter for spillerne, mens medierne ikke har lov til at filme mere.

Du kan fortsat følge med her i vores liveblog, hvor vi dagen igennem løbende vil opdatere med de største og vigtigste nyheder fra EM, og hvor vi naturligvis følger situationen omkring Christian Eriksen tæt. 

Hjulmand klapper i hænderne og forsøger at peppe spillerne op under øvelserne. 

Hjulmand dirigerer og sætter øvelser i gang. Spillerne er fuldt fokuserede og koncentrerede. 

De danske målmænd går til den under træning. Der er høj intensitet i øvelserne lige nu. 

Spillerne har været samlet, og Hjulmand har sagt nogle ord til spillerne. Nu løber de et par gange rundt og varmer op.

Det bliver formentlig til en let omgang træning for de danske spillere. Sådan lyder vurderingen fra TV 2 SPORTs fodboldredaktør, Carsten Werge. 

Daniel Wass, Jannik Vestergaard og Andreas Christensen står blandt andet og laver korte afleveringer til hinanden. De forsøger at holde lidt godt humør.

Så er spillerne kommet på træningsbanen, og Kasper Schmeichel har netop taget målmandshandsker på. 

Selvom der ikke ligefrem er højt humør ved træningen, så har man lige kunnet antyde et smil eller to hos den danske førstemålmand. 

Om få minutter skal landsholdsspillerne for første gang træne siden Christian Eriksens kollaps. De første 15 minutter af træningen er åben for medier. 

TV 2 SPORTs Patrik Strodl Pedersen, der lavede interviews med de tre spillere, fortæller her om, hvad han oplevede.

- De var dybt berørte, og specielt Martin Braithwaite var berørt over det, de oplevede inde i Parken. Braithwaite blev jo tydeligt berørt og stod og græd, og på Pierre-Emile kunne man også tydeligt mærke, at han fortsat var dybt berørt af det her. 

- Kasper Schmeichel var mere fattet. Han har selvfølgelig også været inde ved Christian og set ham og snakket med ham. Og på den måde har han fysisk fået en vished for, at han er okay, siger han. 

Mens spillerne skal forsøge at bearbejde alt det, de har oplevet, skal de også forberede sig til den kommende kamp mod Belgien, som bliver spillet torsdag.

- Det vigtigste i den her situation er, at vi gør, som vi altid har gjort, og som vi gjorde forleden. Så vi skal give vores bedste. Nogle gange er vores bedste ikke nok, men så længe vi gør det, så kan vi se hinanden i øjnene og sige, at vi gjorde, hvad vi kunne. 

- Vi er stadig i turneringen, og vi er stadig det hold, som vi altid har været, og vi kæmper til det sidste, siger Kasper Schmeichel. 

Alle tre spillere har været forbi TV 2 SPORT og har sat ord på, hvordan de har oplevet situationen med Christian Eriksen.

Det var nogle dybt berørte spillere, der stillede op. Martin Braithwaite måtte afbryde sit interview, fordi han ikke kunne holde gråden tilbage. 

Landsholdet har været i kontakt med Christian Eriksen via FaceTime og fortæller, at han er ved godt mod trods omstændighederne.