EM fodbold

- Der var klart straffespark, siger Sterling

Hvad skete der? Danmark tabte EM-semifinalen mod England på Wembley med 1-2. Læs et referat af kampen her.

Vi lukker livebloggen.

Godnat og sov godt.

Tidligere topdommere havde ikke dømt straffesparket

To tidligere topdommere - svenske Jonas Eriksson og engelske Mark Clattenburg - ville ikke have dømt straffesparket til Raheem Sterling.

Men når det nu blev fløjtet, kunne VAR ikke bevise en clear and obvious error.

- Hvad angår Raheem Sterlings straffespark, lavede Joakim Mæhle en mindre kontakt med kantspilleren, siger Mark Clattenburg ifølge Daily Mail og fortsætter:

- Jeg mener ikke, at tacklingen retfærdiggjorde et straffespark på et så afgørende tidspunkt. Danskerne vil argumentere for, at det var hårdt dømt. Men igen, det var ikke en tydelig og åbenlys fejl.

Junker: - Fortjent sejr til England

- Skal vi være helt nøgterne, er det nok en fortjent sejr. Det er dem (englænderne, red.), der virkelig pressede på, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker.

Wass: - Tyndt straffespark

- Der skal meget mere til i en semifinale. Jeg synes, det er et tyndt straffespark. Det er ærgerligt, siger Daniel Wass om straffesparket til Sterling.

Wenger mener, at der ikke var straffespark

- Ikke straffespark. Jeg forstår ikke, hvorfor dommeren i situationer med VAR ikke går ud og kigger på skærmen. I en situation som denne skal han være absolut sikker, siger den tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger til beIN SPORTS.

Sterling: - Klart straffespark

- Jeg løb ind i feltet, og han (Joakim Mæhle, red.) stak sit højre ben ud, og det ramte mit ben, så der var klart straffespark, siger Raheem Sterling til britiske ITV.

Her slutter det danske pressemøde.

Hjulmand: - Det er min fornemmelse, at vi kan gøre det igen

- Det er min fornemmelse, at vi kan gøre det igen, og jeg tror på, at vi kan blive endnu bedre, siger Hjulmand om muligheden for at komme i en ny semifinale ved et mesterskab.

- Jeg tror på, at der venter store ting for det her hold.

Kasper Hjulmand kalder det 'en fed oplevelse' at spille på Wembley, men fastslår samtidig, at det ville have været fedt med endnu flere danske fans på tribunerne.

Ros til Kasper Schmeichel

Kasper Hjulmand roser Kasper Schmeichel for endnu en stor kamp.

- Jeg har ikke noget minde af, at han har haft en dårlig kamp, supplerer Braithwaite.

- Lige nu når det her er sket, er det skuffelse, jeg mærker. Selvfølgelig har det været rørende for hele holdet at have hele landet bag os, men alle er skuffede lige nu. Vi ville have været i den finale, siger Braithwaite.

- Vi skal finde bolden noget mere i løbet af 2. halvleg, men jeg er sikker på, at det havde vi fundet igen, siger Hjulmand.

- Vi har spillet med en enorm intensitet. Vi er det hold med næstflest afslutning før semifinalerne. Det er en fantastisk gruppe, der har fyret den af, men det er klart, at vi er skuffede nu.

- Fem sekunder før Sterling løber forbi en bold på banen, er jeg henne ved fjerdedommeren for at sige, at der ligger en bold på banen, siger Hjulmand.

- Jeg kan ikke lade være med at have den følelse, at jeg synes, at det er hårdt. En ting er at tabe en kamp, men på den her måde... Det er bittert. Det er en bitter måde at forlade turneringen på.

- Vi skal lige sluge den her, og så angriber vi igen. Det er en stolthed. Vi er skuffede, og måden, vi taber på i dag, gør det sværere at forstå, siger Braithwaite.

Hjulmand roser spillerne for deres turnering, og måden de rejste sig på efter Christian Eriksens kollaps mod Finland. Han sender også en stor tak til de danske fans for opbakningen.

- Kæmpe respekt til det her fodboldhold og de her spillere, siger Hjulmand.

- Vi er dybt skuffede over, at vi er så tæt på at komme i finalen, siger Hjulmand, der er irriteret over, at England fik et straffespark, hvor der var to bolde på banen samtidig.

Kasper Hjulmand indleder pressemødet med at ønske England tillykke med finalepladsen og landstræner Gareth Southgate for et godt arbejde med det engelske landshold.

Så kommer Kasper Hjulmand og Martin Braithwaite.

Kane har forladt presserummet på Wembley. Vi venter på det danske pressemøde.

Kane uddyber til sidst, hvad han tænker om Danmarks indsats i semifinalen:

- Det var en hård modsander. De spillede god fodbold og kom ud af vores pres og skabte gode chancer. Det var et godt frisparksmål, siger Kane og fremhøver danskernes samhørighed, som i hans øjne er det danske landsholds største styrke.