Sport

Camilla Martin ny vært på TV 2 SPORT

TV 2 styrker sin sportsdækning yderligere med ansættelsen af en af Danmarks dygtigste sportsværter.

TV 2s stærke fodboldredaktion styrkes yderligere fra 1. september, når den 47-årige sportsvært Camilla Martin ansættes på TV 2 SPORT.

Camilla Martin er i dag vært på blandt andet TV3-kanalernes fodboldmagasin 'Onside', og hun har flere gange været nomineret som årets kvindelige sportsvært ved Billed-Bladets årlige TV-Guld-uddelinger.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til et nyt sports-tv-kapitel på TV 2 og til at møde alle mine nye kollegaer. Sport er en kæmpestor del af mit liv, og jeg ser frem til at få lov til at arbejde videre med sportsverden hos TV 2. Og så glæder jeg mig til at skulle holde styr på både Carsten Werge og Jim Laugesen, siger Camilla Martin med et smil.

Ansættelsen af Camilla Martin er endnu et skridt i styrkelsen af TV 2s fodboldredaktion, der skal være med til at sikre vækst på TV 2 PLAY og samle danskerne, når TV 2 fra 2022 skal dække det danske herrelandshold i fodbold.

Faglighed og godt selskab

Hos TV 2 SPORT er kanalchef Kristian Hyldgaard meget begejstret for, at Camilla Martin har sagt ja til nye udfordringer hos TV 2.

- Jeg ser Camilla Martin og TV 2 SPORT som et perfekt match, hvor faglighed og godt selskab går hånd i hånd. Vi har en rigtigt dygtig fodboldredaktion med en solid blanding talent og erfaring. Camilla vil give vores fodbolddækning et yderligere løft og samtidig bidrage ved dækningen af mange af vores øvrige rettigheder – ikke mindst badminton, siger Kristian Hyldgaard og fortsætter:

- Camilla Martin har – med sin baggrund som topatlet og vært og ikke mindst sin nærværende personlighed – udviklet sig til at være en af de bedste sportsværter i Danmark. Hun formår både at få atleterne til at åbne mere op og give noget af sig selv. Som seer kan man i den grad mærke hende på den anden side af skærmen, hvilket vi senest oplevede under den nylige dækning af EM-slutrunden og det danske herrelandshold.

Camilla Martin var den altdominerende kvindelige danske badmintonspiller gennem 90'erne og ind i 00’erne. Hun vandt 13 danske singlemesterskaber i træk og har desuden vundet blandt andet VM i 1999, All England i 2002 og sølv ved OL i Sydney 2000. Hun sluttede karrieren med udgangen af 2004.

Camilla Martin blev kåret som 'Årets Sportsnavn 1999' og modtog hædersprisen 'B.T. Guld' samme år. I 2013 blev Camilla Martin desuden optaget i sportens Hall of Fame.