Fodbold

AGF møder Larne FC i Conference League

Patrick Olsen og AGF skal torsdag aften møde nordirske Larne FC i UEFA Conference League.

Larne 2 - 1 AGF 

  • 3' 1-0: McDavid
  • 30' 2-0: Jarvis
  • 85' 2-1: Selvmål
Stil spørgsmål

Tak for i aften

Tak for i aften. Der er muligheder i returkampen for AGF. Især kan man ærgre sig over, at AGF ikke fik testet Larne FC's målmand noget mere. Han så usikker ud de få gange, han var i aktion i slutfasen. Lad os håbe, at det bliver anderledes om en uge i Aarhus.

94'

Muligheder i returkampen

Der er returkamp om en uge i Aarhus. Der skal ændres meget for AGF, men jeg sidder med en klar fornemmelse af, at AGF normalt er et langt bedre hold end Larne FC. Men det var bestemt ikke tilfældet i aften, hvor AGF blev "reddet" af et selvmål af nordirerne.

Returkampen viser vi på TV2 Play og TV2 SPORT X næste torsdag.

94'

Slut i Nordirland

Det ender 2-1 til Larne FC. AGF slipper for den helt store resultatmæssige blamage ved kun at tabe med ét mål. Spillemæssigt var det en katastrofe for AGF. Spillerne var helt ved siden af sig selv.

91'

Tillægstid begyndt

Der er lagt fire minutter til.

Spørgsmål

William:

Har GF undervurderet modstanderen som du ser det eller er det en kollektiv off-dqy?

Svar:

Det ligner en kollektiv offday. Alle spillere har været helt ved siden af sig selv.

88'

Gavebod

Det vil være helt utroligt heldigt, hvis AGF kan slippe nådigt med et 2-1 nederlag. Det er næsten en sejr i sig selv. Der mangler kun et par minutter af den ordinære tid.

Målmandsdrop af Larne FC

En livline til AGF. Larne FC's målmand laver selvmål, da han vifter et indlæg ind i eget net. Det så komisk ud, men det skal AGF være ligeglade med. Kæmpe foræring til aarhusianerne.

84'

AGF scorer!

AGF reducerer til 2-1!

Spørgsmål

Torben:

Hvor mange afslutninger har AGF haft som har ramt Larne,s mål…

Svar:

Svaret er nul. Og det er ikke så sært, for AGF har slet ikke haft nogle chancer. Kun et tilløb til noget i første halvleg.

78'

Boldtab af AGF

Patrick Olsen smider helt ugeneret en bold hen til en modstander og giver en kontra væk. AGF får bremset Larne FC på kanten af feltet. Det er skidt af Olsen, der er en af de AGF'ere, som skal løfte sit niveau i så presset en situation som i aften.

Spørgsmål

Katja:

Hvem var favorit inden opgørets start? Altså er det bare AGF der har været dårlige eller er det bare et godt hold de spiller imod?

Svar:

I min bog var AGF kæmpe favoritter inden kampen. Nordirsk fodbold er vi ikke vant til at se længere end de første runder i kvalifikationsturneringerne. De har aldrig haft et hold med i et gruppespil.

70'

Larne FC med afslutninger

Kampen er tættere på 3-0 end 2-1. Larne FC har først haft et langskud, der gik et par meter forbi mål, og senest et hovedstød efter hjørnespark.

67'

Advarsel til AGF

Dawid Kurminowski får en advarsel.

Man må næsten håbe, at AGF-træner David Nielsen ved en fejl har vist sine spillere video af en forkert modstander. Ellers kan det være vanskeligt at forklare den pauvre indsats. Intet hænger sammen for AGF.

61'

Ingen mål i udsigt

Indtil videre har AGF ikke været i nærheden af en chance i anden halvleg. Lige så snart AGF kommer over midterlinjen, mister de hurtigt bolden. Larne FC er stadig det bedste hold på banen.

Spørgsmål

Thomas:

Hvad er egentlig AGF's bedste resultat/resultater i Europa?

Svar:

Det er en kvartfinale i Europa Cup'en i 1960/61 og i Pokalvindernes Europa Cup i 1988/89. Der er dog kommet markant flere hold med i de europæiske turneringer siden da.

53'

Mere energi hos AGF

AGF prøver at bringe mere energi ind i presspillet, men aarhusianerne kæmper stadig med for mange tekniske fejl. Derfor bliver det svært at spille sig frem til chancer.

47'

Værre og værre for AGF

Jon Thorsteinsson må gå ud med en skade for AGF. Det har været en ganske horribel aften indtil videre. Nu er vi oppe på fire udskiftninger af AGF, og der er kun spillet to minutter af anden halvleg. Alex Gersbach bliver sendt på banen.

46'

Anden halvleg fløjtet i gang

De spiller igen på Inver Park i nordirske Larne.

Anden halvleg nærmer sig

AGF er i gang med at gøre klar til flere indskiftninger til begyndelsen af anden halvleg. Jesper Juelsgård og Yann Bisseck skal ind. Alexander Munksgaard og Frederik Tingager er begge gået ud.

47'

2-0: Pause i Nordirland

Flere AGF-spillere går med bøjede hoveder på vej ud fra banen. Det har været en indsats langt under niveau indtil videre. David Nielsen bør bede om ekstra taletid i pausen, for det bliver vanskeligt for ham at holde sig til kun et kvarters analyse.