OL Tokyo 2020

Her er billederne fra OL-stjernernes hjemkomst

Både familie, venner og fans var mødt op uden for Københavns Lufthavn for at byde Viktor Axelsen og Anne-Marie Rindom velkommen hjem.

Badmintonspilleren Viktor Axelsen og sejleren Anne-Marie Rindom vendte fredag tilbage til Danmark efter et vellykket OL, hvor de begge vandt guld.

Ved ankomsten blev de modtaget af familie, venner, kollegaer og fans, der med flag og blomster sørgede for at hylde de to stjerner til den helt store guldmedalje.

Og for begge atleter var det rørende, at så mange var mødt op.

- Det er vildt stort. Der er så mange mennesker, og det er helt overdrevet. Jeg er bare vildt glad for, at der er så meget opmærksomhed om det, siger Anne-Marie Rindom, der vandt OL-guld i sejldisciplinen Laser Radial.

Hun følges op af en lige så glad Viktor Axelsen.

- Det er fantastisk. Det er svært at sætte ord på selvfølgelig, og det er dybt rørende at se, hvor mange mennesker, der er mødt op. Det er selvfølgelig specielt fedt at se min familie, vores datter og Natalia igen. Det har jeg glædet mig rigtig meget til, siger badmintonstjernen til TV 2 SPORT.

Herunder kan du se, hvordan det så ud, da de to guldmedaljetagere vendte hjem fra Tokyo:

En af de fremmødte ved fredagens velkomstceremoni var Anne-Marie Rindoms bror, Christian Rindom.

Han havde ligesom sin søster glædet sig helt vildt til dagens gensyn.

- Det er så dejligt at se hende igen. Vi har virkelig glædet os til, at hun er hjemme, så vi kan fejre hende, siger Christian Rindom.

Den samme glæde kunne tydeligt spores hos Viktor Axelsens kæreste Natalia Koch Rohde.

- Det er fantastisk. Det begynder først rigtig at gå op for mig nu, hvad der er sket. Det har virkelig været mærkeligt, og jeg føler, han har været så langt væk. Så det er så dejligt at have ham hjemme. Han har været savnet.