Cykling

Tråd for tråd: Colbrelli vinder Paris-Roubaix

Italienske Sonny Colbrelli vandt et dramatisk Paris-Roubaix. Genoplev hele løbet her. 

Skuffet Asgreen

- Jeg havde to punkterringer lige efter hinanden. Det var derfor, jeg rød ud af frontgruppen. Jeg havde det rigtig godt i dag, så jeg er super ærgerlig over, jeg ikke kørte med om sejren. Der gik noget tid, før jeg fik en ny cykel efter en den første punktering. Jeg var så  på vej tilbage op igennem bilerne, og så blev jeg klemt ud i rabatten af en servicebil, og det klippede lige mit hjul en gang mere, og så var det overstået, siger en tydeligt skuffet Kasper Asgren til TV 2 SPORT.

De afgørende meter

Glemmer aldrig det her

- Det var værre, end jeg havde frygtet. Jeg kommer faktisk igennem meget godt. Med 30 kilometer tilbage var mine arme, hænder og ben fuldstændig færdige. Jeg kørte et fint løb, og jeg er glad for at gennemføre. Jeg glemmer aldrig den følelse, jeg har lige nu. En følelse af smerte. Jeg kan ikke bekrive det. Jeg kan slet ikke holde smerten ud. Det er fordærdeligt, siger Søren Kragh til TV 2 SPORT efter etapen, hvor han stadig finder plads til et smil. Krag blev nummer 24 som bedste dansker.

Top-10 i dagens Paris-Roubaix

  1. Colbrelli
  2. Vermeersch
  3. Van der Poel
  4. Moscon
  5. Lampaert
  6. Laporte
  7. Van Aert
  8. Van Asbroeck
  9. Boivin
  10. Haussler

Mathieu van der Poel ligger og er helt ødelagt efter sin tredjeplads. Det er voldsomt at se, hvordan alle rytterne er helt færdige efter det her løb. Hold da op en omgang!

Colbrelli ligger og tudbrøler efter stregen. Han er ovenud lykkelig. Vilde scener!

Colbrelli vinder!

Colbrelli kommer akkurat forbi ham og vinder! Europamesteren leverer. Wow

Vermeersch kører forbi

Sidst omgang. Van der Poel stadig forrest.

1

Van der Poel sætter sig i front, og hastigheden sænkes. De ved godt, de ikke er presset bagfra. Nu er det taktik.

1

Her rammer de dagens sidste brostensstykke. Et kort afsnit på 300 meter! Om få hundrede meter triller de ind på Velodromen!

2

To kilometer til mål! Colbrelli fører an.

3

Angreb hos fronttrioen

Vermeersch skal dog på ingen måde undervurderes i den her spurt. Han er nogenlunde hurtig på stregen. Faktisk prøver han allerede at angribe her med tre kilometer til mål, men de to andre svarer ham igen med det samme.

5

To forhåndsfavoritter mod overraskelsen

Finalen kommer til at byde på en spurtduel mellem to af løbets på forhånd store favoritter, Sonny Colbrelli og Mathieu van der Poel. De er oppe imod 22-årige Vermeersch, der nok ikke var spået de store chancer i dag. Vermeersch har stadig sin første sejr til gode på World Touren.

7

Ét pavéstykke resterer

Når der resterer halvanden kilometer, rammer de forreste ryttere det sidste pavéstykke. Efter der skal de ind og køre halvanden omgang på Velodromen i Roubaix. De forreste har derfor overstået hele 29 brostensstykker nu.

8

Moscon kommer ikke tilbage

Gianni Moscon kommer ikke tilbage til de forreste. Det står klart nu, hvor han er mere end 30 sekunder efter. Derfor tyder rigtig meget på, at vinderen skal findes blandt de tre forreste.

12

Tre debutanter i front

Trioen i spidsen af løbet, Van der Poel, Colbrelli og Vermeersch, er alle sammen debutanter i det her løb. Det er meget imponerende, når man tænker på, hvor krævende Paris-Roubaix er - og så i silende regn det meste af dagen.

14

Van Aert-gruppe giver ikke op

Van Aert-gruppen er nu blot et minut efter de forreste. Det er Haussler, Van Aert, Lampaert og Laporte, der sidder i den her gruppe. Det betyder, at Søren Kragh er blevet sat.

15

Moscon bliver sat her. De andre tre fortsætter direkte forbi ham.

16

Rammer vildt pavéstykke

Nu kører de forreste på dagens sidste femstjernede pavéstykke, Carrefour de l'Arbre. Moscon er hentet, så nu er følgende fire mand alene i front: Van der Poel, Colbrelli, Moscon og Vermeersch. Det bliver nok de fire her, der skal kæmpe om sejren.