Håndbold

Danmark møder Frankrig i Golden League

  • Danmark - Frankrig
  • Tallene viser antal minutter og stillingen. Danmark nævnes først
  • Kampen vises på TV 2 og TV 2 PLAY
SLUT

31-26

Det bliver det sidste fra dagens liveblog. Vi følger op med reaktioner på vores hjemmeside i løbet af aftenen. 

Tak for nu. 

SLUT

31-26

- Jeg synes, vi spiller en fremragende første halvleg med mange flotte ting. Vi bliver trykket lidt flade i starten, men får reguleret. Vi dækker flot af, og Emil Nielsen tager flot fra i målet. 

- Vi starter til gengæld for langsomt ud i anden halvleg. Vi går ikke nok mand-mand, og så bliver kampen også ødelagt af de mange udvisninger, så vi kommer aldrig ind og får en rytme. Men alt i alt en god landskamp.

Landstræneren understreger, at han har været glad for at se de mange nye ansigter, han har fået prøvet af i kampen.

SLUT

31-26

Kampen siver ud, og Danmark vinder sikkert kampen med fem mål. Danmark fik prøvet nogle ting af, og selvom det blev til en del udvisninger, så kom sejren aldrig i fare. 

59'

31-26

Danmark får sat prop i det spirrende franske comeback, og Magnus Saugstrup lukker kampen, mens Emil Nielsen fortsætter med at pille pynten af de franske offensivspillere med to flotte redninger fra venstrefløj. 

57'

30-25

Nu bliver det for sløset for Danmark. Frankrig laver tre i træk, men på den fjerde mulighed tager Emil Nielsen sagen i egen hånd og lukker af i målet. 

54'

30-22

Nu går der gummiben i den for franskmændene. Danmark har netop bragt sig foran med otte og nærmest uden at forsøge, så smidder franskmændene bolden væk med det samme. Det ligner et fransk hold, der har givet op. 

53'

29-22

- Det er en kamp, der er faldet gevaldigt i tempo, konstaterer Bent Nyegaard efter en halvleg, hvor Danmark ikke holder helt samme scoringssnit som i første halvleg. 

52'

29-22

Franskmændene laver en angrebsfejl i undertal. Lasse Andersson får hurtigt bolden hen til Michael Damgaard, der fra egen banehalvdel elegant og meget præcist får sendt bolden over de franske forsvarspillere og under overlæggeren ind i det tomme franske mål. 

51'

27-22

Og det hårde spil fortsætter. En hånd i ansigtet på Mathias Gidsel koster Theo Monar et direkte rødt kort, og franskmændene er to mand i undertal i de næste to minutter. 

50'

27-22

Det er de mange udvisningers kamp, og det giver også udfordringer for de norske dommere. 

De har netop givet franske Karl Konan sin anden to minutters udvisning og fejlagtigt præsenteret ham for et rødt kort. Efter lidt videogennemgang ser de, at han altså er velkommen tilbage på banen efter to minutter. 

49'

26-21

Spørgsmål

Lauge:

Får man 2 min efter et direkte rødt kort? I så fald, glemte dommerne det efter 1. Halveg..

Svar:

Man får helt korrekt en to minutters udvisning efter et direkte rødt kort. Det manglede på grafikken, men Danmark havde kun seks spillere på banen i de første minutter af anden halvleg. 

48'

26-21

Det går hurtigt i håndbold. Michael Damgaard lykkedes med sin offensive aktion og bringer Danmark i front med fem igen. Kort efter i den danske defensiv hiver Emil Nielsen en stor redning ud af ærmet, og Danmark spiller nu for en seksmåls føring igen. 

Men først en timeout, hvor Nikolaj Jakoben brokker sig over det danske tempo. Det går for langsomt i anden halvleg, mener han.

46'

25-21

Trods undertallet spiller danskerne hurtigt i offensiven, men Aaron Mensing sender bolden langt over mål.

Det giver franskmændene muligheden for at reducere yderligere. 

44'

25-20

Det hagler med danske udvisninger i den her periode af kampen, og stort set hver gang bliver de efterfulgt af utilfredse udråb fra den danske landstræner. 

Alligevel kommer franskmændene ikke tættere på end fem mål. 

43'

24-19

Saugstrup lykkes med en scoring i det danske angreb, men kort efter får franskmændene et straffekast. 

- Hold kæft, hvor dømmer I ringe, råber Nikolaj Jakobsen fra den danske bænk, inden Frankrig reducerer på straffekastet. 

42'

23-18

Denne gang er det Michael Damgaard, der får en sur landstræner på nakken. En dårlig skudafvikling koster Danmark et angreb, og få sekunder senere har Frankrig reduceret. 

40'

22-17

- For helvede, Mathias.

Nikolaj Jakobsen er ikke tilfreds med Mathias Gidsel, der forsøger at udnytte de sidste sekunder af franskmændenes udvisning, men ender med at smide bolden væk. 

38'

21-15

Danmark udnytter et overtal til at spille Mathias Gidsel helt fri foran mål, men den danske stjerne får ikke sat sit aftryk med en scoring. Flot fransk redning i målet. 

36'

21-14

Helt slut er det ikke for Emil Jakobsen i kampen. På første danske straffekast i anden halvleg kommer han ind og banker sin tiende scoring i kassen.

35

20-14

Kentin Mahé forsøger en skruebold med et alvorligt gevind rundt om Emil Nielsen på straffekast, men franskmandens tryllekunst virker ikke, og bolden ryger forbi.