Sport

Her er årets mest læste artikler på TV 2 SPORT

Herunder finder du de 15 artikler, der blev læst flest gange på sport.tv2.dk i 2021.

Listen over de mest læste artikler i 2021 bærer i høj grad præg af Danmarks EM-premiere 12. juni mod Finland.

Christian Eriksen faldt pludselig om og modtog hjertemassage på græsset i Parken. Heldigvis blev uvished og frygt afløst af lettelse, da Eriksens liv blev reddet.

I det hele taget var det EM-slutrunden og historierne omkring den, der dominerer listen med 11 ud af 15 artikler. Årets mest læste artikel var den tragiske nyhed om Chris Anker Sørensens død.

Her er de mest læste sportshistorier fra 2021

 1. Chris Anker Sørensen er død efter ulykke

  Den folkekære cykelekspert og tidligere cykelrytter Chris Anker Sørensen døde ved en ulykke under en cykeltur i Belgien forud for VM i cykling, som han skulle dække for TV 2 SPORT.

  Chris Anker Sørensen blev 37 år gammel.

 2. Eriksen falder om i Danmarks EM-kamp

  Den 12. juni 2021 står formentlig stadig klart for danskerne og store dele af resten af verden. På denne dag faldt Christian Eriksen om i Danmarks EM-kamp mod Finland. Foruden landsholdsstjernens kollaps vil kampen også huskes for heltemod, sammenhold og rørende øjeblikke.

  Livebloggen fra kampen mellem Danmark-Finland var i øvrigt - og med afstand - det mest læste indhold på sport.tv2.dk i 2021, men denne liste indeholder kun artikler.

 3. Christian Eriksen undersøges nu - kollaps kan skyldes flere ting, fortæller hjertelæge

  Ikke lang tid efter Christian Eriksens uheld forsøgte en overlæge fra Rigshospitalet i København at kaste lys over årsagen til Eriksens hjertestop. Derudover kunne overlægen overbringe den gode nyhed, at offensivspilleren formentlig ville komme på benene igen.

 4. Hjulmand raser mod landsmand: - Det er en direkte usand påstand

  Sjældent står en enkelt halvleg fra en fodboldkamp så klart, som anden halvleg fra EM-kampen mod Finland kom til. Da kampen var slut, blev der stillet spørgsmålstegn ved, om den halvleg skulle have fundet sted. Det kommenterede UEFAs danske rådgiver Frits Ahlstrøm på, hvilket fik landstræner Kasper Hjulmand op i det røde felt.

 5. Eriksen er vågen og er på hospitalet

  Fodboldverdenen tørstede efter gode nyheder efter Christian Eriksens hjertestop. Det kunne sport.tv2.dk heldigvis bringe, da Dansk Boldspil-Union (DBU) bekræftede, at Eriksens tilstand var stabil.

 6. Den danske kritik af Sterling er ingenting sammenlignet med folkets had i England

  Efter EM-semifinalen på Wembley mod England blev der næppe sendt mange danske kærlighedsbreve til Raheem Sterling, som trak et afgørende straffespark mod danskerne. Midt i en bølge af had kunne læsere på sport.tv2.dk lade luppen glide over Manchester City-spillerens tidlige liv, som har været hådere end mange menneskers.

 7. Tv-stationer undskylder billeder af Eriksen

  Ofte fortælles det, at billeder siger mere end 1000 ord. Fra det øjeblik, hvor Christian Eriksen faldt om ved EM, må der derfor være tusindvis af ord, som de fleste helst vil glemme. Derfor undskyldte BBC og Viaplay for at have vist billeder af læger med Eriksens liv i hænderne.

 8. Her dummer Ronaldo sig, mener ekspert

  Cristiano Ronaldo elsker vand. Det mente mange EM-seere at vide efter at have set det famøse pressemøde, hvor den portigusiske verdensstjerne drev en smule gæk med Coca-Cola.

 9. Englands straffespark skaber også røre i udlandet

  Joakim Mæhle fældede (måske) Raheem Sterling, og straffesparket fældede Danmark. Efter kampen fortsatte debatten om straffesparket i en masse medier, hvor flere store navne gav deres mening til kende.

 10. Reinhardt reagerer på vildt billede

  Som så ofte før var danskerne sultne efter nyheder om en håndboldslutrunde i december. De var dog næppe lige så sultne som den bold, der prøvede at "spise" Althea Reinhardts hoved - for at bruge den danske målvogters egne ord.

 11. Højbjerg kunne ikke holde masken, da Schmeichel svarede engelsk journalist igen

  "Has it ever been home?", lød det fra sidemanden Kasper Schmeichel, da Pierre-Emile Højbjerg måtte finde smilet frem. En engelsk journalist havde netop spurgt, hvad det ville betyde, hvis danskerne kunne forhindre briterne i at få trofæet "home".

 12. England straffet efter semifinalen mod Danmark

  En bøde på knap en kvart million kroner ramte englænderne efter semifinalen ved EM mod Danmark. Under kampen havde fansene medbragt laserlys og fyrværkeri, som blev sat i værk, efter en pibekoncert indgik i en duet med "Der er et yndigt land".

 13. Først da hun havde svært ved at få nederdelen på, gik virkeligheden op for Camilla Martin

  I 2002 var Camilla Martin klar til at træde ind til All England. Hjeret hamrede, publikum hujede, og nederdelen... strammede? Seks-syv kilo havde sneget sig med til England. Men en dårlig generalprøve betyder en god premiere - heldigvis.

 14. Lars Høgh er død

  Nogle ting er sværere at forberede sig på end andre. Alle vidste, at livets målmandshandsker var ved at have taget deres sidste bolde for Lars Høgh. Det gjorde dog ikke sorgen mindre for alle, der kendte Lars Høgh, da målmandslegenden gik bort den 8. december.

  Lars Høgh sov ind i en alder af 62 år.

 15. Englands opførsel ved medaljeoverrækkelse deler vandene

  Sølvmedaljerne røg hurtigt af nakken, da de engelske spillere fik dem overrakt efter finalenederlaget ved EM til Italien. Dette vakte stor debat på blandt andet sociale medier.