Amerikansk fodbold

Den 26-årige NFL-spiller Edwin Jackson er død

Den 26-årige Indianapolis Colts-spiller Edwin Jackson døde søndag i et trafikuheld.

Kort inden årets store højdepunkt i National Football League (NFL), hvor Super Bowl-finalen spilles søndag nat, er der trist nyt fra Indiana.

Her døde Indianapolis Colts-spilleren Edwin Jackson søndag, da han blev påkørt af et køretøj. Ifølge Indiana State Police skete det klokken 4 om natten lokal tid, klokken 10 dansk tid, og nu er han altså blevet identificeret som Edwin Jackson.

Ifølge politiet stod Jackson og den 54-årige Jeffrey Monroe i nærheden af et køretøj, der var stoppet ind til siden, da en sort pickup-truck kørte ind i nødsporet og ramte dem begge. Både Jackson og Monroe døde på stedet.

Ifølge USA Today mistænkes en 37-årig mand og fører af køretøjet for spirituskørsel. Han forsøgte at flygte til fods, men blev tilbageholdt kort efter, fortæller politiet.

- Det formodes, at føreren var beruset og kørte uden kørekort. Han blev transporteret til Marion County Fængsel, og vi nu afventer resultatet af prøverne, siger politibetjent John Perrine.

Edwin Jackson har siden 2015 spillet for Indianapolis Colts, hvor han spillede på linebacker-positionen. Han blev 26 år.

- Vi er sønderknuste over at høre nyheden om Edwin Jacksons dødsfald. Edwin var elsket af alle omkring Colts-organisationen. Vi beundrede hans udadvendte personlighed, konkurrenceånd og hårdtarbejdende mentalitet, skriver NFL-klubben i et statement.

- Han var meget respekteret af alle, der krydsede hans vej, og han vil blive savnet meget i omklædningsrummet og omkring holdet. Vi er chokerede og kede af det over denne tragedie, og vores tanker og bønner går til familierne til de to ofte gennem denne svære tid.