Amerikansk fodbold

NFL-stjerne tog fusen på taxa-chauffør før sæsonens vigtigste kamp

En taxachauffør i Baltimore fik sig noget af en overraskelse, da han ikke kunne genkende en af NFL's største stjerner, Melvin Gordon.

Melvin Gordon løber hurtigt på banen for sin klub Los Angeles Chargers, og kort inden sæsonens vigtigste kamp mod Baltimore Ravens løb runningbacken også om hjørner med en taxachauffør.

Slutspillet i verdens bedste liga inden for amerikansk fodbold er netop skudt i gang, og søndag vandt Melvin Gordon og Los Angeles Chargers med 23-17 over Baltimore Ravens. En sejr, der blandt andet blev sikret ved et touchdown af Melvin Gordon.

Og allerede i timerne inden kampen var der masser af overskud hos NFL-stjernen.

Melvin Gordons taxachauffør havde tilsyneladende ikke opfanget, at han havde samlet en af sportens største stjerner op. Alligevel faldt snakken på amerikansk fodbold, og her gav chaufføren Melvin Gordons hold, Los Angeles Chargers, den helt store tur.

- Prøv at høre her. Philip Rivers skal du ikke engang bekymre dig om. De kommer til at lægge ham ned, sagde chaufføren om Melvin Gordons holdkammerat, der er quarterback.

Hele seancen filmede spilleren fra bagsædet, mens han ihærdigt forsøgte ikke at bryde ud i grin. 

Hvad med Melvin Gordon?

Runningbacken kunne ikke lade være med at bringe sig selv på banen. 

- Jeg synes, at Chargers (Los Angeles Chargers, red.) har et godt løbespil. Jeg kan godt lide ham Melvin Gordon-knægten, sagde han blandt andet om sig selv på et tidspunkt.

Den fangede chaufføren ikke helt, men til gengæld spurgte han, om Melvin Gordon selv dyrkede sport. Her fortalte Melvin Gordon, at han ganske enkelt bare var en stor fan. 

Til sidst brød stjernen ud i grin og afslørede, hvem han var. Det troede chaufføren i første omgang ikke på, og han bad om at se noget identifikation. 

Det fik han at se, mens han også fik en selfie og et godt grin med Melvin Gordon.