Amerikansk fodbold

Kontroversiel NFL-stjerne finder et nyt hjem

Pittsburgh Steelers har sendt wide receiver Antonio Brown til Oakland Raiders.

NFL-holdet Oakland Raiders får fra den kommende sæson glæde af wide receiver Antonio Brown.

Det skriver flere amerikanske medier, og Brown har selv skrevet flere opslag på Twitter, der bekræfter skiftet.

Spilleren, der i en årrække har været blandt de bedste på sin position i verdens største liga for amerikansk fodbold, er hentet til klubben i en handel med Pittsburgh Steelers.

Her har 30-årige Brown spillet, siden han kom ind i ligaen i 2010.

Browns primære opgave er at gribe de bolde, quarterbacken kaster i hans retning. I sine ni år i ligaen har han grebet for 11.207 yards og 74 touchdowns. Tallene er fraregnet slutspillet i NFL.

Han har også returneret fem spark til touchdown og er syv gange blevet valgt til Pro Bowl, der er NFL's all-star-kamp i slutningen af sæsonen.

I 2018 blev produktionen i kampene til tider overskygget af Browns aktiviteter uden for banen. 

Han udtrykte flere gange utilfredshed med holdets angreb, og i sæsonens sidste kamp mod Cincinnati Bengals sad han ude på grund af interne stridigheder.

Siden har Brown bejlet til andre hold i ligaen på sociale medier, og både han og Pittsburgh Steelers har arbejdet på at finde en ny arbejdsgiver til spilleren fra Florida.

Brown nåede Super Bowl med holdet i sit første år i ligaen. En kamp, som Pittsburgh Steelers tabte til Green Bay Packers. Brown har derfor sin første triumf til gode.

Ifølge NFL Network og ESPN betaler Oakland op til 54,125 millioner dollar over tre år for wide receiverens underskrift. Det svarer til maksimalt 360 millioner kroner.