Amerikansk fodbold

NFL-hold fyrer stjerne - ansat i ny klub få timer efter

Blot få timer efter Antonio Brown blev fyret I Oakland Raiders, har han skrevet under på en ny kontrakt med New England Patriots.

NFL-stjernen Antonio Brown er fortid hos Oakland Raiders, som han skiftede til inden denne sæson.

Det har Raiders meddelt på Twitter lørdag aften.

Tidligere lørdag slog han fast på sin Instagram-profil, at han ville fritstilles fra den treårige kontrakt, han skrev med Raiders før denne sæson. En kontrakt, der sikrede ham cirka 100 millioner kroner om året.

På sin profil skrev han blandt andet:

- Jeg er ikke sur på nogen. Jeg beder bare om min frihed, så jeg kan vise dem, at de tager fejl. Lad mig gå, Raiders.

Og lørdag aften kom det så. Oakland Raiders har sat ham fri.

Ny klub på få timer

NFL-stjernen nåede altså akkurat kun lige at blive fyret, inden han havde fundet sig en ny arbejdsgiver.

Brown har sent lørdag aften lagt et billede op på sin Twitter-profil af sig selv i en Patriots-trøje og med ordene 'guds plan'.

Ifølge NFL-reporteren Ian Rapoport har Brown skrevet under på en aftale, der gælder i ét år, og som kan indbringe den 31-årige wide reciever i omegnen af 160 millioner kroner.

Brown kan dog ikke få debut i weekendens kamp mod Pittsburgh Steelers.

Truede med at slå sin chef

Lørdagens udvikling er bare den seneste i sagaen om den skandaleombuste wide receiver.

Antonio Browns udtur i Oakland tog for alvor fart onsdag, hvor Brown delte et billede på Instagram af to bøder, som han havde fået af sit hold.

Billedet viste, at holdet havde givet ham en bøde på 100.000 kroner for ikke at deltage i en taktisk gennemgang med resten af holdet og yderligere en på 270.000 kroner for at misse en træningsdag forud for sæsonen.

Samme dag stødte Antonio Brown verbalt sammen med Oakland Raiders sportsdirektør på træningsbanen. Meningsudvekslingerne var så markante, at holdkammerater måtte adskille de to.

Brown skulle i forbindelse med sammenstødet have truet med at slå sportsdirektøren i ansigtet, skriver en journalist fra mediet The Athletic.

Sagde undskyld

Fredag undskyldte Brown så for sin opførsel til sine holdkammerater, og understregede at han så fremad.

- Nok er sagt. Jeg er glad for at være her sammen med mine holdkammerater. Jeg er taknemmelig for fansene. Jeg er begejstret over at være en del af Raiders, sagde han til journalisterne fredag ved træningen.

Samme dag sagde Oakland Raiders offensive træner Greg Olson, at Antonio Brown var i spil til holdets kamp mod Denver Broncos på mandag.

- Jeg har hele tiden forventet, at han ville spille, lød det.

Men med den seneste udvikling i sagaen ser det ud til, at der er langt til spilletid for anerkendte NFL-spiller.