Amerikansk fodbold

Omstridt stjerne vil ikke længere spille i NFL

Antonio Brown nåede at spille en enkelt kamp for New England Patriots. Michael Reaves / Ritzau Scanpix

Antonio Brown er færdig med at spille i verdens bedste liga for amerikansk fodbold. Det skriver han på Twitter.

Den kontroversielle receiver Antonio Brown har fået nok.

På sin Twitter-profil oplyser den 31-årige spiller, at han ikke længere vil spille i National Football League, NFL.

- Vil ikke længere spille i NFL. Disse ejere kan annullere aftaler og gøre, hvad de har lyst til på hvilket som helst tidspunkt. Vi vil se om NFLPA (NFL's spillerforening, red.) holder dem ansvarlige.

- Trist, at de kan undgå garantier når som helst. Er indtil videre på 40 millioner (dollars, red.) i to måneder. Vi får at se, om de betaler, skriver Brown.

Recieveren føler sig snydt for pengene gennem de seneste måneder, hvor han har været under kontrakt med forskellige hold.

Anklaget for voldtægt

Antonio Brown kom ind i ligaen i 2010, da han blev draftet af Pittsburgh Steelers. Han blev hurtigt en af profilerne ikke bare på holdet - men også i hele ligaen.

I sidste sæson var der dog interne uroligheder mellem ham og Steelers, og han bad andre hold om at købe ham fri.

Det sagde Oakland Raiders ja tak til, men det holdt ikke længe. For Brown nåede aldrig at spille en eneste kamp for Raiders, inden holdet valgte at fyre ham for at have raget uklar med ledelsen.

Få timer efter fyringen sprang de forsvarende Super Bowl-mestre, New England Patriots, til. Brown spillede i sidste uge for klubben, men fredag blev han fritstillet.

Det skyldtes især, at NFL-spilleren blev anklaget for seksuelle overgreb på sin tidligere personlige træner Britney Taylor i tre tilfælde i perioden 2017 til 2018. Brown har nægtet sig skyldig i alle anklager.

Det kæmpe sportsbrand Nike trak fredag også sponsoratet med Brown på grund af anklagerne.

Han nåede at gribe 841 bolde for 11.263 yards og 75 Touchdowns.