Amerikansk fodbold

NFL-spiller missede sidste spil i sejr – tog selfie med fan

Den 22-årige Washington Redskins-quarterback Dwayne Haskins gik glip af kampens sidste spil, da træneren ikke kunne finde ham.

Det er næsten på grænsen til det tragikomiske, når man misser det sidste spil i sin første hjemmebanesejr i NFL, fordi man står og tager en selfie med fans.

Men det var akkurat, hvad der skete for den unge quarterback i søndagens kamp mellem Washington Redskins og Detroit Lions.

Da Washington skulle udføre det sidste spil, kunne træneren ikke finde sin quarterback. Han var nemlig væk, fordi en fan ville have et billede med ham.

- Vi ledte efter ham. Jeg tror, at han troede, kampen var slut. Det er ikke noget, jeg griner af, men jeg er glad for, at vi vandt kampen. Vi skal have snakket om det, sagde Redskins-træneren Bill Callahan efter kampen til ESPN.

Troede, at kampen var slut

Washingtons cornerback Fabian Moreau havde netop grebet en interception i de døende sekunder, og derfra gik det meste af holdet og stadion helt amok. Heriblandt Dwayne Haskins.

- Jeg var så meget oppe at køre, at jeg smadrede en vandflaske. Og pludselig kiggede jeg op og så, at vi var i victory formation (formationen, hvor man tager et knæ, red.). Jeg troede, at kampen var slut, men jeg vil være der næste gang, sagde han til ESPN efter kampen.

Redskins kunne sikre sejre ved at tage et knæ og lade tiden gå ud, men det blev altså uden Dwayne Haskins. Da de ikke kunne finde ham, måtte reserven Case Keenum ind på banen.

Dwayne Haskins missede dermed afslutning på sin første sejr som starter i NFL. Haskins sluttede kampen med 156 kastede yards og én interception.

’Uprofessionelt og forkert’

Haskins’ selfie har skabt mange reaktioner.

Både fra fans, journalister, eksperter og tidligere spillere. Og den tidligere Redskins-quarterback Joe Theismann er langt fra tilfreds.

- Hvordan misser man det sidste snap i en kamp, fordi du tager selfies. Det er uprofessionelt og forkert, skrev Theismann på Twitter.

Theismann spillede for Redskins i perioden fra 1974 til 1985, hvor han førte sit hold til Super Bowl-trofæet i 1983.