Amerikansk fodbold

Tom Brady slipper for straf efter to overtrædelser af coronaforbud

Efter 21 sæsoner skiftede Tom Brady væk fra New England Patriots.  Timothy A. Clary / Ritzau Scanpix

Træning i en park samt privat besøg hos en træner får ingen sportslige konsekvenser for Tom Brady, der netop er skiftet til Tampa Bay Buccaneres.

Tom Bradys første tid i sin nye by, Tampa Bay, har været yderst begivenhedsrige.

I hvert fald har den tidligere New England-quarterback tiltrukket sig meget opmærksomhed, siden han annoncerede sit skifte til Tampa Bay Buccaneres, og det har ikke været for hans evner på banen – endnu.

Under coronakrisen, hvor hele byen er lukket ned, blev den 42-årige stjerne nemlig taget i både at besøge sin nye offensive koordinator, Byron Leftwitch, samt at træne i en lokal park.

Inden det stod klart, at besøget i det ”forkerte hus” var hos træneren, grinte NFL-miljøet af Tom Brady, der var faret vild. Det gør det ikke mere, men trods brud på byens reglement kommer det ikke til at få nogen sportslig indflydelse. Det bekræfter NFL.

- NFL undersøgte Tom Bradys nylige besøg i Buccaneres’ Byron Leftwich’ hus og konkluderede, at der ikke var nogen overtrædelse af arbejdsreglerne uden for sæsonen, lyder det fra NFL-talsmand Brian McCarthy.

Den beslutning falder angiveligt ikke i god jord hos flere af de konkurrerende hold, som ifølge NFL-reporter Tom Pelissero gerne så Tom Brady straffet.

Brev fra borgmesteren

Det var i sidste uge, at Brady blev stoppet op af de lokale myndigheder i en park, mens han trænede.

Det faktum grinte byens borgmester, Jane Castor, af og benyttede lejligheden til at lave lidt sjov med superstjernens uheldige optrin. Det gjorde hun ved at skrive et brev til Brady.

- Tom, beklager for misforståelsen, da du ankom. Ikke det bedste førstehåndsindtryk. Men på grund af min retshåndhævelsesbaggrund kunne jeg ikke lade være med at få nogen til at gå ind i sagen om en G.O.A.T (Greatest of All Time, red.) fare vild i en af vores smukke byparker, skrev hun blandt andet i brevet.

Tom Brady har dog også gjort sit for at rette op på den dårlige start i byen. Han har nemlig doneret 750.000 måltider i forbindelse med velgørenhedstiltaget ’Feeding Tampa Bay’.