Amerikansk fodbold

NFL-stjerne i frit fald får lang karantæne

Antonio Brown er blevet idømt otte spilledages karantæne efter at have overfaldet en flyttemand.

Kontroversielle Antonio Brown er lige nu ikke ansat af noget NFL-hold.

Hvis han bliver det, går der noget tid, før fansene kan se ham i aktion.

Wide receiveren, som lige nu er fri på markedet - en såkaldt free agent - er blevet idømt otte spilledages karantæne af NFL.

Hvis han skriver under med et hold, vil han stadig have mulighed for at deltage i holdets træningslejr op til sæsonen, men han vil ikke kunne spille kampe, før karantænen er overstået.

Overfaldt sin flyttemand

NFL har suspenderet Brown på baggrund af en besynderlig sag.

Han skulle ifølge SportsIllustrated have nægtet at betale flyttefirmaet, der flyttede hans ting fra Californien til Florida, de 25.000 kroner, det kostede.

Flyttemanden påstod, at Antonio Brown, som på banen er i den gribende rolle, skulle have kastet en sten efter flyttebilen og derefter have overfaldet ham.

Ikke nok med det skulle Browns træner, Glenn Holt, angiveligt også have overfaldet chaufføren.

Brown blev idømt to års 'prøveløsladelse' på betingelse af, at han gik igennem psykologiske undersøgelser og tog et 13 uger langt 'anger management'-kursus. Derudover blev han idømt 100 timers samfundstjeneste.

New England Patriots fristillede Antonio Brown tilbage i september, hvilket betød, han missede det meste af sæsonen. Siden da har han ytret, han gerne ville vende tilbage. Men det kræver, at et hold er parate til at vente lidt på ham.

Hvis et hold vælger at skrive kontrakt med ham, skal de undvære ham de første otte kampe - første halvdel af grundspillet.