Amerikansk fodbold

Endnu en stjernespiller fra Patriots er coronasmittet

Stephon Gilmore, sæsonens bedste forsvarsspiller i 2019, er blevet testet positiv for coronavirus.

Endnu en af New England Patriots' stjernespillere er blevet testet positiv for coronavirus.

Ifølge NFL Network har forsvarsspilleren Stephon Gilmore afleveret en positiv coronaprøve, og han er dermed den tredje spiller fra holdet, som er testet positiv den seneste uge.

I lørdags kom det frem, at quarterbackstjernen Cam Newton var testet positiv for den smitsomme sygdom, og siden blev også reservespilleren Bill Murray testet positiv.

Samtidig med Newton blev også Kansas City Chiefs-reservequarterbacken Jordan Ta'amu testet positiv for coronavirus.

Det betød, at kampen mellem Chiefs og Patriots, som skulle være spillet søndag, blev flyttet til mandag aften lokal tid. Før kampen, som Chiefs vandt 26-10, blev samtlige spillere testet negative.

Årets bedste forsvarsspiller

Stephon Gilmore var også med i opgøret, men efterfølgende er det altså kommet frem, at han ikke er sluppet fri af smitten.

Gilmore blev kåret som årets bedste forsvarsspiller i NFL i 2019. Han er sammen med Newton en af de mest prominente spillere, som er blevet smittet.

New England Patriots skal efter planen møde Denver Broncos på hjemmebane på søndag, men kampen kan blive flyttet, hvis flere smittetilfælde bliver registreret.

Patriots har aflyst træningen onsdag og holder i stedet virtuelle møder. Danske Hjalte Froholdt er en del af holdet.

I sidste uge blev kampen mellem Tennessee Titans og Pittsburgh Steelers udsat til senere på sæsonen efter en række coronatilfælde hos Titans.