Amerikansk fodbold

Coronavirus gør NFL-holds fire quarterbacks ukampdygtige

Denver Broncos må undvære sine fire foretrukne quarterbacks i søndagens kamp mod New Orleans Saints.

NFL-holdet Denver Broncos er i store problemer forud for søndagens hjemmekamp mod New Orleans Saints.

I torsdags blev quarterbacken Jeff Driskel testet positiv for coronavirus, og de øvrige spillere på positionen i truppen, Drew Lock, Brett Rypien og Blake Bortles, betragtes alle som nære kontakter.

Det skriver medierne ESPN og NFL Network.

Dermed mangler Denver Broncos alle sine fire quarterbacks og må sandsynligvis sætte sin lid til en ganske uprøvet spiller.

Hinton har ingen NFL-erfaring

23-årige Kendall Hinton figurerer i holdets træningstrup og bliver formentlig holdets nødløsning. Træningstruppen er ikke en del af den officielle trup, der bruges til kampe, men spillere herfra kan hives op, hvis det bliver nødvendigt.

Hinton har aldrig spillet en NFL-kamp, og på universitetet Wake Forest skiftede han i sit sidste år position fra quarterback til wide receiver, før han blev samlet op af Denver Broncos.

Desuden kan runningback Royce Freeman blive indsat som quarterback på udvalgte spil, beretter NFL Network.

Det gør en i forvejen svær kamp endnu mere vanskelig for Denver Broncos, som har vundet fire af sæsonens ti kampe og håber at komme i position til et wildcard til slutspillet.

Gæsterne fra New Orleans Saints har vist stor styrke i denne sæson, og selv uden sin startende quarterback, Drew Brees, vandt holdet i sidste uge sikkert over Atlanta Falcons.

Mange coronatilfælde i NFL

Problemerne med coronavirus hober sig i det hele taget op i NFL.

Flere hold er ramt af flere smittetilfælde, og tidligere på ugen blev kampen mellem Pittsburgh Steelers og Baltimore Ravens flyttet fra torsdag til tirsdag i næste uge på grund af et større udbrud hos Baltimore.

Quarterbacken Lamar Jackson er blandt andre meldt af kampen, fordi han er smittet.

San Francisco 49ers står med et andet problem, men også her er coronavirus årsagen.

Holdet er gået i gang med at lede efter et midlertidigt stadion og en midlertidig træningsbane, fordi Santa Clara County, hvor hjemmebanen Levi’s Stadium ligger, har besluttet at forbyde al sport med fysisk kontakt i en periode på tre uger.

49ers har to hjemmekampe i løbet af de næste tre uger. Søndag er holdet dog på besøg hos Los Angeles Rams.