Amerikansk fodbold

Coronaramte Broncos bliver løbet over ende af Saints

Denver Broncos måtte stille op uden quarterbacks mod New Orleans Saints, og det resulterede i stort nederlag.

Af coronarelaterede grunde måtte Denver Broncos stille op uden quarterbacks i søndagens kamp mod New Orleans Saints, og det handicap resulterede i et stort nederlag.

Saints vandt kampen 31-3 mod Broncos, der startede med runningback Phillip Lindsay som quarterback.

I tredje quarter måtte Lindsay forlade banen med en knæskade, derefter forsøgte Royce Freeman sig kortvarigt på positionen, før Kendall Hinton trådte ind som quarterback.

Og det viste sig at være for stor en mundfuld for den 23-årige Hinton, der aldrig tidligere har optrådt i NFL.

Fire quarterbacks i isolation

I sin universitetstid skiftede han i sit afsluttende år positionen som quarterback ud med wide receiver, og det er i den position, at han blev hentet til Denvers træningstrup.

Træningstruppen er ikke en del af den officielle trup, der bruges til kampe, men spillere herfra kan hives op, hvis det bliver nødvendigt.

Hinton havde på forhånd alle odds imod sig. Han blev varskoet om sin NFL-debut under et døgn før kampstart og fortalte, at han kun havde haft tid til at sætte sig ind i 20-30 af Denvers Broncos indøvede angreb.

Broncos normale quarterback, Jeff Driskel, blev torsdag testet positiv for coronavirus, og de øvrige spillere på positionen i truppen, Drew Lock, Brett Rypien og Blake Bortles, var også ude af betragtning, ford de alle anses som nære kontakter.