Amerikansk fodbold

NFL-spiller tangerer 91 år gammel rekord

Alvin Kamara fra New Orleans Saints løb seks touchdowns hjem og tangerede næsten 100 år gammel rekord i NFL.

NFL-spilleren Alvin Kamara fra New Orleans Saints skrev sig fredag ind i historiebøgerne.

Hele seks gange brød han igennem Minnesota Vikings' forsvar og lavede touchdown - alle i løb - i en hjemmesejr på 52-33.

Den sidste af de seks touchdowns blev sikret med mindre end to minutter tilbage af opgøret.

Dermed tangerede den 25-årige runningback fra New Orleans en touchdown-rekord, der blev sat i 1929 af Ernie Nevers fra det daværende Chicago Cardinals. I alt løb Kamara 155 yards med bolden.

Tæt på ny rekord

Faktisk var det tæt på at blive til syv touchdowns, da Alvin Kamara var på vej på banen ved stillingen 38-37 i slutningen af fjerde quarter, hvor værterne havde bolden oppe ved Minnesotas 1 yard-linje.

Spillet blev dog sat i gang, inden Kamara nåede ind på banen, og så endte holdets backup-quarterback Taysom Hill med at lave en touchdown.

- Taysom sagde til mig; "det er jeg ked af", men jeg svarede bare, at det skulle han ikke bekymre sig om, og at alt var godt. Vi deles om goderne, siger Alvin Kamara.

- Det føles godt at have en af den slags kampe.

- Men jeg er ikke så fokuseret på mine egne mål, yards og den slags. Så længe at holdet har succes, så vil den personlige succes også komme, siger han.

New Orleans Saints er godt kørende i den nuværende NFL-sæson, hvor det er blevet til 11 sejre og fire nederlag i 15 kampe i grundspillet.