Uvaccineret NFL-stjerne kalder sig et offer for cancel culture

Green Bay Packers-quarterbacken Aaron Rodgers langer ud efter kritikere i kølvandet på positiv coronatest.

NFL-stjernen Aaron Rodgers forsvarer sin beslutning om ikke at blive vaccineret, efter at han i denne uge blev testet positiv for covid-19.

Samtidig langer han ud efter, hvad han kalder den "woke folkemængde", der har kritiseret ham for at lyve om sin vaccinationsstatus.

I radioprogrammet "The Pat McAfee Show" siger Green Bay Packers-quarterbacken fredag blandt andet, at han har ret til at bestemme over sin egen krop.

- Jeg er klar over, at den woke folkemængde har mig i sigtekornet for tiden, siger 37-årige Rodgers.

- Så inden det sidste søm bliver slået i min cancel culture-kiste, så vil jeg gerne få misforståelserne ud af verden i forhold til de mange løgne, der findes omkring min person.

Læst hundredevis af dokumenter

I programmet forklarer Aaron Rodgers, at han har læst hundredvis af dokumenter om coronavaccinerne, inden han besluttede ikke at få dem, og at han i processen fandt ud af, at han er allergisk over for visse ingredienser i dem.

Rodgers er især blevet kritiseret for, at han i august fortalte journalister, at han var blevet immuniseret. Dermed gav han indtrykket af, at han var blevet vaccineret, men ifølge Rodgers mente han, at han havde fundet en "alternativ behandlingsform", der kunne gøre ham immun.

- Jeg fandt ud af, at der var en immuniseringsprotokol, jeg kunne følge for at beskytte mig selv og mine holdkammerater. Det var en længerevarende proces, der varede flere måneder, siger Rodgers uden at uddybe, hvilken behandling han henviser til.

Misser kamp

Ifølge NFL's regler skal uvaccinerede spillere, der bliver testet positive for covid-19, isolere sig i ti dage, inden de må vende tilbage på banen.

Det betyder, at Rodgers, der blev testet positiv onsdag, går glip af Green Bay Packers opgør mod Kansas City Chiefs i weekenden.

I "The Pat McAfee Show" understreger Aaron Rodgers også, at han ikke mener, at ligaens coronaregler fungerer efter hensigten.