Amerikansk fodbold

Rams slukker drømmene om Bengals-mirakel i Super Bowl

I tredje periode lignede det, at Bengals kunne vinde efter comeback, men Rams tog en sejr i sidste øjeblik.

Los Angeles Rams vinder den 56. udgave af Super Bowl med en 23-20-sejr over Cincinnati Bengals. Det er Rams' anden Super Bowl-titel, efter at holdet slog Tennessee Titans i Super Bowl i 2000.

Rams spillede en god første- og andenperiode, men en magtdemonstration i tredje periode af Bengals fik det til at ligne, at Cincinnati-holdet var på vej mod en Super Bowl-titel.

20-16 stod det, da fjerde periode var ved at rinde ud for Rams.

Men i fjerdeperiodes 14. minut fik Rams' Cooper Kupp grebet et afgørende touchdown, og så var Rams foran med to point med halvandet minut igen. Et ekstra point bragte Rams på 23-20.

Bolden var derefter Bengals, og holdets stjernefrø Joe Burrow skulle finde et mirakelkast frem for at give Cincinnati-holdet en chance.

Det satte Rams' defensive tackle Aaron Donald imidlertid en stopper for, så Burrow ikke havde nogen at kaste til. Dermed kunne Rams sætte sig på knæ, inden de formelt blev udnævnt som dette års Super Bowl-vindere.

- Jeg er bare så glad. Jeg ville det her så meget. Jeg har drømt om at vinde, siger Los Angeles Rams' defensive tackle Aaron Donald ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Et spil og så var vi verdensmestre. Vi skulle bare have fat i ham på en hvilken som helst måde, og det lykkedes, siger Aaron Donald med henvisning til sin kampafgørende tackling.

Quaterback roser holdkammerater

Los Angeles Rams' quarterback Matthew Stafford roser efter kampen sine holdkammerater for aldrig at give op.

- Jeg er så stolt af det her hold. Så mange af drengene på vores hold fortjener det, siger han.

- Kampen i dag var sigende for vores sæson. Det er gået op og ned og har været hårdt. Men vi er et barsk hold, og det viste vi i dag.

Hjemmeholdets Cooper Kupp, som greb det afgørende touchdown, blev udnævnt som kampens mest værdifulde spiller.