De er de store favoritter til at vinde Super Bowl

Fra top til bund: Sådan ser styrkeforholdet ud mellem de 32 hold før den nye NFL-sæson.

Se NFL pĂĄ TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Natten til fredag tog de regerende Super Bowl-mestre fra Los Angeles Rams hul på deres titelforsvar, da de på hjemmebane havde besøg af Buffalo Bills i åbningskampen til den nye NFL-sæson.

Begge hold har på forhånd været udråbt som to af de helt store mesterskabsaspiranter blandt diverse eksperter og bookmakere, og kampen gav det første fingerpeg om, hvem der om fem måneder kan have spillet sig hele vejen til Super Bowl for at spille om det eftertragtede Lombardi-trofæ.

TV 2 SPORT har som optakt til sæsonen allieret sig med TV2.DK-journalist og redaktør Jonas Høy Bruun, der har fulgt NFL tæt gennem de seneste to årtier, og kommer her med et friskt bud på en såkaldt Power Ranking, hvor de 32 NFL-holds chancer for succes måles og vejes over for hinanden.

NFL Power Ranking fra 1 til 32

 1. Buffalo Bills

  Bills var marginaler fra at kunne være gået hele vejen i sidste sæson, og deres hold er med tilgangen af især Von Miller på papiret kun blevet stærkere i år. Anført af quarterback Josh Allen har Buffalo NFL’s måske mest eksplosive angreb, og holdets forsvar er også blandt ligaens allerstærkeste. Storsejren mod Rams i åbningskampen cementerede kun favoritrollen.

 2. Kansas City Chiefs

  Chiefs har været i to Super Bowls og to AFC-finaler, siden Patrick Mahomes blev holdets startende quarterback i 2018, og igen i ĂĄr kan head coach Andy Reid stille et af ligaens mest slagkraftige hold. Det store spørgsmĂĄl bliver, hvor meget Chiefs hæmmes af superstjernen Tyreek Hills afgang.

 3. Tampa Bay Buccaneers

  Med Tom Brady tilbage fra sin lynpension vil Buccaneers igen i år være med helt i toppen. Holdet er fortsat spækket med stjerner, men Bradys fravær i store dele af offseason, en udskiftning på cheftrænerposten og skader til flere nøglespillere skaber også lidt usikkerhed om, præcis hvor skarpt Bucs står.

 4. Los Angeles Chargers

  Quarterback Justin Herbert kan meget vel stå over for sit helt store gennembrud, og han er omgivet af profiler, som gør Chargers til en kæmpe darkhorse i kampen om Lombardi-trofæet. Holdet, der er notorisk kendt for at skyde sig selv i foden, skal dog finde et nyt niveau for at vinde NFL’s stærkeste division, AFC West.

 5. Green Bay Packers

  NFL’s bedste quarterback-receiver-duo er blevet splittet ad i år, og det helt store spørgsmål for Packers bliver, om Aaron Rodgers fortsat kan løfte Green Bay til tops uden Davante Adams. Han har dog et stærkt løbeangreb til at hjælpe sig, og Packers’ forsvar er ved at nærme sig ligaens absolutte elite.

 6. Los Angeles Rams

  Et klart nederlag i ĂĄbningskampen dæmper drømmene om endnu et mesterskab. Cheftræner Sean McVay har ellers kunnet fastholde stort set hele sin mesterskabstrup og har tilføjet profiler som Bobby Wagner og Allen Robinson. Det bliver afgørende, om quarterback Matthew Stafford er helt ovre sine langvarige problemer med albuen pĂĄ sin kastearm.

 7. Cincinnati Bengals

  Bengals var tæt på sensationelt at vinde Super Bowl sidste sæson, men især holdets offensive linje kostede dyrt i finalekampen mod Rams. Med flere gode hyringer ser linjen dog ud til at være kraftigt forbedret, og hvis quarterback Joe Burrow og resten af holdet fortsætter den rivende udvikling, er en ny Super Bowl-optræden slet ikke utænkelig.

 8. Denver Broncos

  Fra at være blandt NFL’s ringere hold er Broncos med et trylleslag pludselig en seriøs Super Bowl-udfordrer. Den altoverskyggende årsag er selvfølgelig tilgangen af quarterback Russell Wilson, som får solid support fra flere gode våben på angrebet og et mere end hæderligt forsvar.

 9. San Francisco 49ers

  49ers har erstattet Jimmy Garoppolo med Trey Lance pĂĄ quarterbackposten, men trods ihærdige forsøg pĂĄ at bytte Garoppolo væk bliver han nu i San Francisco. I forvejen har Lance angiveligt ikke entydigt imponeret holdet, og det skaber en meget interessant situation. Holdet er ellers proppet med talent.

 10. Baltimore Ravens

  En lang række skader betød sidste år, at Ravens for første gang i årevis tabte flere kampe, end de vandt. Der hersker stadig stor usikkerhed om helbredet blandt især holdets runningbacks, men quarterback Lamar Jackson er tilbage, og han er fortsat omgivet af et hold med gode spillere på langt de fleste pladser.

 11. Philadelphia Eagles

  Få hold har styrket sig mere til denne sæson end Philadelphia Eagles. Quarterback Jalen Hurts får en ny bedste ven i superreceiveren A.J. Brown, og forsvaret har fået en håndfuld solide tilføjelser. For at Eagles kan snige sig ind i toppen af ligaen, kræver det dog, at Hurts tager store skridt i kastespillet.

 12. Dallas Cowboys

  Fra at være kendt for et eksplosivt angreb og et mindre solidt forsvar kan tingene nemt være omvendt for Cowboys i år. Skader på den offensive linje og receiver-positionen kan give problemer for Dak Prescott og co., mens forsvaret ledt af Micah Parsons har stort potentiale. Kampen om divisionstitlen bliver formentlig en hård duel med Eagles.

 13. Indianapolis Colts

  Efter 14 sæsoner i Atlanta tørner quarterback Matt Ryan i år ud for Colts, hvor han får gode arbejdsbetingelser bag en af NFL’s bedste offensive linjer og med runningback Jonathan Taylor ved sin side. I den svage AFC South-division har Colts gode muligheder for en plads i slutspillet, men der bliver konkurrencen nok for hård.

 14. Las Vegas Raiders

  Den nye cheftræner Josh McDaniels og tilføjelser af store profiler som wide receiver Davante Adams og pass-rusher Chandler Jones bør give optimisme i Las Vegas. I divisionskapløbet med Chiefs, Chargers og Broncos bliver det dog en stor mundfuld for quarterback Derek Carr og co. at kunne følge med.

 15. Arizona Cardinals

  Efter en længere kontraktsaga er Kyler Murray tilbage, og Cardinals' succes afhænger næsten egenhændigt af den lynhurtige quarterback. Han mĂĄ undvære den karantæneramte DeAndre Hopkins de første seks uger af sæsonen, pĂĄ forsvaret er der meget talent, men ogsĂĄ mange spørgsmĂĄlstegn, og konkurrencen med Rams og 49ers i NFC West bliver hĂĄrd. 

 16. Minnesota Vikings

  Med superstjerner som Justin Jefferson og Dalvin Cook, en forbedret offensiv linje og et helt nyt forsvar, som umuligt kan være dårligere end sidste sæson, peger pilen i den rigtige retning for Vikings. Men spørgsmålet er, om den nye cheftræner Kevin O’Connell lykkes med det, som ingen andre har kunnet – at gøre Kirk Cousins til en vindende quarterback.

 17. Miami Dolphins

  Den nye cheftræner Mike McDaniel overtager et spændende Dolphins-hold, hvor mange dygtige spillere er kommet til i år. Mest opsigtsvækkende er selvfølgelig tilføjelsen af Tyreek Hill, der skal hjælpe quarterback Tua Tagovailoa med at indfri sit potentiale. Samtidig har Miami et af ligaens mest lovende forsvar.

 18. Tennessee Titans

  Titans overraskede alt og alle ved at slutte grundspillet sidste år som AFC’s bedste hold. Mike Vrabels mandskab kollapsede dog i slutspillet, og med A.J. Brown ude af døren og pass-rusher Harold Landry skadet for sæsonen er det svært at se en gentagelse af holdets 12 sejre i fjor. Igen i år må Titans sætte sin lid til, at Derrick Henry er ustoppelig.

 19. New England Patriots

  Quarterback Mac Jones overraskede positivt i sit rookieår, men der skal stadig ske store fremskridt, hvis Patriots skal tilbage til fordums styrke og true Bills i AFC East-divisionen. Jones’ receivers er intet at skrive hjem om, men med et godt løbeangreb og et klassisk, solidt Bill Belichick-forsvar kan man aldrig afskrive New England helt.

 20. New Orleans Saints

  En ny æra begynder i New Orleans efter 16 år med Sean Payton som cheftræner. Hans afløser, Dennis Allen, overtager en mere end solid trup med en håndfuld stjerner på angrebet og et af ligaens bedste forsvar. Det altoverskyggende spørgsmål er dog, om holdet for alvor kan være konkurrencedygtigt med Jameis Winston som quarterback.

 21. Pittsburgh Steelers

  ’Big Ben’ ringer ikke længere i Pittsburgh, hvor Mitchell Trubisky overtager som quarterback. Han kan ikke klage over sine runningbacks og receivers, og næsten vanen tro mønstrer Steelers et solidt forsvar. Trubisky kan dog få store problemer bag en hullet offensiv linje, og spørgsmålet er, hvor hurtigt rookie Kenny Pickett bliver kastet for løverne.

 22. Cleveland Browns

  Hvis nyerhvervelsen Deshaun Watson ikke havde karantæne i 11 kampe, havde Browns ligget i denne power rankings top 10. Uden den skandaleramte quarterback i størstedelen af sæsonen er det til gengæld svært at se Cleveland holde slutspilshåbet i live – også trods et godt løbeangreb og et giftigt forsvar.

 23. Detroit Lions

  De ellers så nederlagsvante Lions er ved at bygge et angreb op, som man godt kan have visse forhåbninger til. Den offensive linje er blandt ligaens bedste, og quarterback Jared Goff har fået samlet en udmærket gruppe våben omkring sig. Forsvaret er dog stadig et stort spørgsmålstegn, og med Goffs begrænsninger bliver det svært at nå slutspillet.

 24. Carolina Panthers

  NFL-fans kan se frem til at have stjerne-runningbacken Christian McCaffrey tilbage efter en lang skadesperiode. Sammen med holdets nye quarterback Baker Mayfield skal han forsøge at genrejse Panthers efter nogle svære ĂĄr. Talent er der masser af, men meget skal alligevel lykkes, før Carolina kan lege med blandt de bedste.

 25. Washington Commanders

  Hovedstadsklubben har både fået nyt holdnavn og ny quarterback til denne sæson. Commanders, som de nu hedder, sætter sin lid til, at Carson Wentz kan sikre holdet sin første sæson med flere sejre end nederlag siden 2016. Med en halvsvag trup bliver det dog svært – især med holdets store forsvarsprofil Chase Young skadet i starten af sæsonen.

 26. Jacksonville Jaguars

  Jaguars har kastet enorme summer efter nye spillere op til denne sæson, men truppen mangler stadig en del for at kunne lege med blandt de allerbedste. Trods de mange nye ansigter vil alles øjne først og fremmest være rettet mod quarterback Trevor Lawrence og hans udvikling. Lever han op til sit enorme potentiale, kan det pludselig blive sjovt for Jaguars-fans.

 27. New York Giants

  Meget skal flaske sig for Giants, hvis de for alvor skal gøre sig gældende denne sæson. Det gælder ikke mindst for quarterback Daniel Jones, hvis fremtid på holdet synes meget usikker efter i år. På den positive side er stjerne-runningback Saquon Barkley tilbage fra en skade og må ventes at trække et kæmpe læs.

 28. New York Jets

  Jets mĂĄ undvære den skadede quarterback Zach Wilson i begyndelsen af sæsonen, og dermed er vejen banet for spilletid til veteranen Joe Flacco. Han er omgivet af en masse ungt talent pĂĄ begge sider af bolden, som pĂĄ sigt kan blive rigtig godt. Denne sæson ligner dog mest af alt et udviklingsĂĄr.

 29. Seattle Seahawks

  En ny virkelighed venter i Seattle uden Russell Wilson. Med Geno Smith på quarterback og stærke divisionsmodstandere vil Seahawks få svært ved at vinde mange kampe i år. Nye, lovende talenter på blandt andet den offensive linje og runningback giver dog fansene lidt at glæde sig over i den kommende sæson.

 30. Chicago Bears

  Justin Fields kan godt komme til at føle sig som Palle alene i verden i denne sæson. Den atletiske quarterback kan i hvert fald se langt efter meget talent omkring sig. Den offensive linje er blandt ligaens ringeste, og udover Darnell Mooney er der ikke oplagte mål at kaste til. Og forsvarets bedste spiller Roquan Smith ønsker at komme væk.

 31. Houston Texans

  Selvom Texans har hentet flere spændende talenter ind de sidste år, er der stadig lang vej igen, før det for alvor begynder at lugte af noget stort. Quarterback Davis Mills overraskede dog positivt sidste år, og i år kan det blive rookie-runningback Dameon Pierce, som skaber noget entusiasme blandt holdets prøvede fans.

 32. Atlanta Falcons

  Selv for garvede NFL-fans vil et kig over Falcons’ holdkort give anledning til undren over, hvem flere af holdets startere er. På angrebet giver tight end Kyle Pitts og receiver Drake London håb om bedre tider, men med Marcus Mariota som quarterback kan 2022 ikke ses som meget andet end et overgangsår i Atlanta.