Amerikansk fodbold

Træner går amok efter stor fadæse

Ken Dorsey, der er offensiv koordinator for Buffalo Bills, var rasende, efter at hans hold missede en stor chance for at sikre sejren.

Du kan se NFL på TV 2 PLAY.

18 sekunder kan være lang tid i amerikansk fodbold, hvis bare man skal et par yards ned ad banen, ud over sidelinjen og have stoppet tiden.

Buffalo Bills må dog erkende, at det ikke var tid nok for dem, da de mødte Miami Dolphins i NFL søndag aften. Bills var bagud 19-21, men var i boldbesiddelse og skulle 'bare' nogle få yards ned ad banen, så de kunne komme til at sparke et field goal og få tre point.

Han havde masser af tid. Ej, nej, nej, nej

Lasse Tor Hansen, TV 2 SPORTs NFL-ekspert

Dog var det afgørende, at Bills-spilleren med bolden kom ud af banen, så tiden kunne blive stoppet.

Quarterbacken Josh Allen fik kastet bolden til wide receiveren Isaiah McKenzie, der dog ikke formåede at komme ud, da han blev tacklet kort inden. Dermed fortsatte tiden, og da Bills og dommeren ikke nåede at få bolden lagt til rette igen, løb tiden ud, og Dolphins tog sejren.

- De når det ikke, dommerne er for langsomme. Han havde masser af tid. Ej, nej, nej, nej, lød det fra ekspert Lasse Tor Hansen under kommenteringen.

- Det går simpelt hen for sløvt.

Smadrede det hele i bordet

Fadæsen gav stor frustration hos den offensive koordinator Ken Dorsey, der har ansvaret for Bills' angrebsspil. Tv-billeder viste kort efter spillet på banen, at han først hev sit headset af. Derefter blev tabletten foran ham smadret i bordet, mens de taktiske papirer fløj rundt over det hele.

- Jeg sagde jo, at han ville smide med lortet, kommenterede Lasse Tor Hansen.

Dorseys kollega, den defensive koordinator Leslie Frazier, erkender da også, at koordinatoren har lidt af et temperament.

- Han vil vinde hver gang, og jeg tror, at vores spillere trives med det og får energi af det. Selv når vi er på træningslejr, går de op i det, fordi Ken gør. Men han kan også tage et skridt tilbage og vurdere situationen, når det er nødvendigt, siger Frazier ifølge ESPN.

Miami Dolphins har nu vundet de første tre kampe i sæsonen, mens Buffalo Bills nu er noteret for ét nederlag.