Amerikansk fodbold

Spektakulær aktion blev afgørende i rivalopgør

Der skulle en særlig bedrift til for at give New York Giants sæsonens første nederlag i NFL.

Ceedee Lamb viste natten til mandag prøver på det, han gør bedst: at levere spektakulære øjeblikke i NFL.

På et af de mest afgørende tidspunkter i Monday Night Football-kampen mellem New York Giants og Dallas Cowboys bjergtog han fans med et atletisk catch, de færreste kan præstere.

Ved stillingen 13-13 med otte og et halvt minut tilbage af kampen formåede receiveren med én hånd at finde håndtaget på bolden, der blev kastet af backup-quarterback Cooper Rush, som erstatter den skadede stjerne Dak Prescott.

- Får det til at se nemt ud

Det spektakulære catch viste sig at blive afstanden mellem de to hold, da de 60 minutter var spillet. Kampen endte 23-16 til gæsterne fra Dallas.

- Lamb får det til at se nemt ud med én arm, siger ESPN’s ekspert Troy Aikman, der i samme ombæring roser Cooper Rush for det modige kast.

På selvsamme drive, der endte med et Cowboys-touchdown, spillede CeeDee Lamb også en hovedrolle få minutter inden, da headcoach Mike McCarthy satsede hele butikken og gik efter guldet på fjerde down og fire. Her lykkedes Lamb at hive et hård kast ind og samle akkurat nok yards ind til at sikre sig en ny første down.

Efter tre kampe har divisionsrivalerne vundet to kampe hver.